کد مطلب: ۲۰۰۴۳۷۷
لینک کوتاه کپی شد

"ملت" سرمایه گذاری درپارس جنوبی را به 80 هزار میلیارد ریال رساند

"ملت" سرمایه گذاری درپارس جنوبی را به 80 هزار میلیارد ریال رساند

ملت سرمایه گذاری چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری در فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی را نیز در دستور کار دارد

به گزارش « نسیم آنلاین » مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک ملت همراه با رییس جمهوری برای افتتاح فازهای ۱۵ و ۱۶ منطقه ویژه انرژی پارس جنوبی به بندر عسلویه، پایتخت انرژی ایران سفر کردند.
علی رستگارمدیرعامل و محمد بیگدلی رییس هیات مدیره این بانک پس از ورود به استان بوشهر، از پروژه در حال تکمیل فازهای ۲۱ و ۲۲ پارس جنوبی بازدید و با بخش های مختلف این پروژه ها آشنا شدند.
مدیران ارشد بانک ملت در ادامه سفر خود به استان بوشهر، در مراسم سخنرانی رییس جمهوری در محل افتتاح فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی حاضر شدند.
بر اساس این گزارش، بانک ملت تاکنون بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریال ( ارزی و ریالی) در فازهای مذکور از طریق اعطای تسهیلات و انتشار اوراق مشارکت، سرمایه گذاری کرده است.
بر این اساس، بانک ملت سرمایه گذاری چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری در فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی را نیز در دستور کار دارد که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیدگاه