کد مطلب: ۱۰۳۷۷۳۶
لینک کوتاه کپی شد

نعمت‌‌زاده: خودروسازان و قطعه‌سازان در پایین بودن کیفیت برخی خودروهای تولیدی در کشور مقصرند

نعمت‌‌زاده: خودروسازان و قطعه‌سازان در پایین بودن کیفیت برخی خودروهای تولیدی در کشور مقصرند

وزیر صنعت افزود: پلت‌فرم برخی خودروها مربوط به سه دهه پیش است/ خودروسازان داخلی باید خودروهایی تولید کنند که قابلیت رقابت با خودروهای خارجی را داشته و به بازارهای جهانی صادر شوند

به گزارش «نسیم» ایسنا نوشت:

وزیر صنعت، معدن و تجارت از خودروسازان داخلی خواست در همکاری با خودروسازان معتبر جهانی نسبت به انتقال تکنولوژی و تولید خودروهای روز جهان، اقدام کنند.

پلت‌فرم برخی خودروهای در حال تولید در کشور مربوط به سه دهه پیش است به همین دلیل مصرف‌کنندگان از کیفیت این خودروها ناراضی هستند.

در این زمینه در جدیدترین جلسه شورای سیاست‌گذاری خودرو، وزیر صنعت، معدن و تجارت از خودروسازان خواست تا در دور جدید همکاری با خودروسازان خارجی، نسبت به انتقال تکنولوژی برای تولید خودروهای جدید و با کیفیت، اقدام کنند.

محمدرضا نعمت‌زاده اظهار کرد که خودروسازان داخلی باید تولید خودروهایی را در دستور کار قرار دهند که قابلیت رقابت با خودروهای خارجی را داشته و به بازارهای جهانی صادر شوند.

وی همچنین از قطعه‌سازان داخلی خواست که با قطعه‌سازان معتبر جهانی قرارداد همکاری مشترک منعقد کرده و کیفیت قطعات تولیدی خود را ارتقا دهند.

به گفته نعمت‌زاده، قطعه‌سازان باید در همکاری با شرکتهای معتبر خارجی به دنبال زمینه‌سازی برای صادرات محصولات خود به کشورهای دیگر باشند در آن صورت با افزایش کیفیت قطعات، کیفیت خودروهای تولیدی در کشور نیز افزایش خواهد یافت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد که هم خودروسازان و هم قطعه‌سازان در پایین بودن کیفیت برخی خودروهای تولیدی در کشور مقصرند بنابراین باید با همکاری یکدیگر این مشکل را برطرف کنند.

دیدگاه