کد مطلب: ۱۰۳۲۹۲۰
لینک کوتاه کپی شد

مدیرعامل کاراد تغییر کرد

مدیرعامل کاراد تغییر کرد

مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت تلاشگران اندیشه کاراد درمحل مرکز علمی کاربردی کاراد در تهران برگزار شد

به گزارش «نسیم»در این مراسم مهدی جهانگیری رییس گروه مالی گردشگری و رییس هیات مدیره شرکت تلاشگران اندیشه کاراد، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ناصر عندلیب، هادی پور جاوید را به عنوان مدیر عامل جدید شرکت تلاشگران اندیشه کاراد منصوب کرد .

جهانگیری، در این مراسم با اشاره به لزوم استفاده از علم روز دنیا خاطر نشان کرد: در جهان امروز دیگر نمی توان با روش های سنتی حرکت کرد و برای رشد و پویا بودن باید به علم و دانش روز جهان مسلح شد .

وی در ادامه افزود : انتظار می رود دانشگاه کاراد با بهره مندی از اساتید صاحب نظر در اقتصاد علاوه بر تجهیز گروه مالی به دانش روز دنیا بتواند به کانون فکر و مرکز تبادل افکار در حوزه های اقتصادی بدل شود .

رییس هیات مدیره کاراد تاکید کرد : کاراد باید به اتاق فکری در اقتصاد بدل شود که علاوه بر ارائه راهکار به گروه مالی بتواند در موضوعات کلان اقتصادی کشور با استفاده از صاحب نظران ، اساتید و حتی دانشجویان خود به ارائه نظر و راهکار بپردازد.

دیدگاه