تحلیل راغفر از دلایل افزایش رشد اقتصادی و کاهش تورم در 1.5 سال اخیر

راغفر در گفتگو با «نسیم» افزود: تغییر دولت و در کنار آن از سرگیری مذاکرات هستهای فضایی را فراهم کرد که انتظارات مردم و فعالان اقتصادی به سمت کاهش تورم حرکت کند/ عوامل بیرونی در کاهش تورم موثر بود
حسین راغفر عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا(س) در گفتگو با «نسیم» در تشریح دلایل موفقیت دولت یازدهم در کاهش تورم اظهار کرد: فضایی که در دولت قبل وجود داشت، اعتماد را از جامعه گرفته بود، بنابراین اقتصاد کشور از رونق کافی برخوردار نبود.
وی افزود: با تغییر دولت اعتماد برای سرمایه گذاری به فعالان اقتصادی بازگشت که این مسئله انتظارات و امید را افزایش داد و فضایی را به وجود آورد که انتظارات مردم و فعالان اقتصادی به سمت کاهش تورم حرکت کند.
این اقتصاددان با اشاره به تاثیر مذاکرات هسته ای بر کاهش تورم به نسیم بیان کرد: مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 5+1 که همچنان در حال دنبال شدن است هم فضایی را به وجود آورد که بر این انتظار اثر گذار باشد و تورم مسیر کاهشی خود را دنبال کند.
راغفر خاطرنشان کرد: با وجود این مسائل دولت عملا کاری برای رشد اقتصادی و کاهش تورم انجام نداد، بلکه عوامل بیرونی زمینه کاهش تورم را فراهم کردند.