کد مطلب: ۹۷۴۵۴۷
لینک کوتاه کپی شد

فولادگر: به خروج از رکود در میان‌مدت امیدوار هستیم

فولادگر: به خروج از رکود در میان‌مدت امیدوار هستیم

عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتگوی ویژه خبری افزود: نخستین مشکل تولیدکنندگان، تسهیلات بانکی و تأمین نقدینگی است/ معاون وزیر اقتصاد: 60 درصد از تسهیلات اعطایی در بانک‌ها صرف سرمایه در گردش شده است

به گزارش «نسیم»، حمیدرضا فولادگر در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه‌شنبه شب شبکه دوم سیما، با بیان این که اگر لایحه خروج از رکود اجرا شود، امید می‌رود در میان مدت از رکود خارج شویم، گفت: در بررسی مراحل این لایحه همکاری نزدیکی با دولت داشتیم و در موادی هم که الحاق کردیم سعی کردیم نظرات دولت را در نظر بگیریم.

فولادگر گفت: از ویژگی‌های لایحه این بود که سعی کردیم در موضوعات اقتصادی بخشی نگری نکنیم و در هر چه وارد شدیم تصمیم گیری جامع باشد تا با تکیه بر ابزارهای حمایتی، رفع موانع و مقررات زدایی فضای کسب و کار بهبود پیدا کند.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: با پایش‌های انجام شده مشخص شد که نخستین مشکل تولیدکنندگان مسأله تسهیلات بانکی و تامین نقدینگی است این در حالیست که در جامعه 500 هزار میلیارد تومان نقدینگی داریم. امری که نشان می‌دهد از تولید حمایت نشده است تا سرمایه‌ها جذب شود.

جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دیگر مهمان برنامه نیز با اشاره به ورود مجلس به موضوعات مختلف از جمله بهبود فضای کسب و کار، موانع تولید، نقدینگی و مشکلات ارزی گفت: با توجه به 80 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی که بیشتر آن هم مربوط به واحدهای تولیدی است چند راه پس از به روز کردن وثایق پیش بینی شده است که مهمترین آن برای یک بار و به مدت سه سال فرصت برای بازپرداخت معوقات به واحدهای تولیدی داده شود.

شاپور محمدی، معاون اقتصادی وزیر اقتصاد نیز که به مهمان تلفنی برنامه بود، مواد اضافه شده به لایحه خروج از رکود به وسیله مجلس را مفید دانست و گفت: با تحقق این روش می‌توانیم انتظار داشته باشیم که اجرای آن اثر گذار باشد.

محمدی تصریح کرد: هم‌اکنون با حمایت وزیر اقتصاد و اعضای دولت تخصیص 60 درصدی سرمایه در گردش محقق شده و الان حدود 60 درصد از تسهیلات اعطایی در بانک‌ها صرف سرمایه در گردش شده است.

وی افزود:‌با افزایش سرمایه و ایجاد امکان اعطای تسهیلات می‌شود انتظار داشت که بخش تولیدی به منابع و سرمایه در گردشی که انتظار دارد، دست پیدا کند.

معاون وزیر اقتصاد گفت: همه بانک‌ها مکلف شدند چه خصوصی و چه دولتی ساختار تسهیلات را اصلاح کنند و آمارها هم نشان می‌دهد که امسال حدود 60 درصد سرمایه در گردش اعطا شده است که در بخش صنعت به 80 درصد هم می‌رسد.

دیدگاه