اخبار آرشیوی

حاشیه جلسه هیات دولت// سخنگوی دولت در پاسخ به «نسیم»: ما برای استفاده مناسب از منابع آزادشده از رفع تحریمها در حال برنامهریزی هستیم تا با استفاده بهینه مضایق گذشته را جبران کنیم و رشد اقتصادی را بالا ببریم/ سالهای گذشته با منابع ارزی زیادی روبرو بودیم اما رشد اقتصادی منفی بود
به گزارش خبرنگار «نسیم» محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به «نسیم» گفت: بحث اداره کشور در شرایط تحریم بسیار اهمیت دارد و باید برنامهها را دقیق و با یک تدبیر در اداره کشور اجرا کنیم.
وی ادامه داد: سال های گذشته با منابع ارزی زیادی روبرو بودیم اما رشد اقتصادی منفی در سالهای برنامه چهارم به ما نشان داد که از این منابع استفاده بهینه نشده است.
نوبخت اظهار داشت: اگر تخصیص در منابع ارزی و ریالی بوجود آید باید در مورد آن تصمیمگیری شود البته این تخصیصها برای ما حائز اهمیت است.