کد مطلب: ۳۲۰۵۴۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

وزیر اقتصاد در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما: می پذیریم که باید سریعتر به ماجرای نرخ ارز ورود پیدا می‌کردیم/ دولت کسری بودجه ندارد و تا همین امروز معادل سال گذشته درآمد کسب کرده‌ایم + تکمیلی

- در نیمه سال 90 شکاف میان قیمت مد نظر بانک مرکزی و بازار زیاد شد و اگر چه بانک مرکزی ارز زیادیی در بازار وارد کرد اما موفق به کنترل بازار نشد.
- تشدید محدودیت تبدیل ارزها به هم و فضا سازی رسانه ایی و ترجیح برخی افراد یا مردم عادیی در نوع نگهداری دارایی علل اصلی افزایش نرخ ارز در بازار بود.
- نتیجه بررسی ها نشان داد که الگوی تجارت و الگوی ارزی انطباق لازم را نداشت.
- نقل و انتقال ارز در کشور به صورت فیزیکی معنا ندارد و باید در حساب های الکترونیکی جابه جا شود.
- وزیر اقتصاد روش جدید خرید و فروش ارز را اینگونه اعلام کررد؛ 1-مراجعه به بانک و سپرده گزاری ارز و دریافت سود سپرده و در پایان سر رسید در یافت به صورت ارز. 2- برای دریافت ارز نیز از قبل ریال به بانک ارائه داده و در موعد رسیده با ارائه مدرک ارز دریافت می کند و در صورت عدم نیاز ریال خود را پس می گیرد.
- طی دو سه هفته گذشته همسویی برخی رسانه ها با رسانه های بیگانه به صورت نادانسته آب در آسیاب دشمنان ریخت.
- یکی از بهانه های افزایش نرخ ارز به موضوع تحریم برمی گشت اما دلایل دیگر از قبیل مشکلات سیستم بانکی بیشتر در این موضوع دخیل است.
- علاوه بر تک نرخی شدن ارز، تمرکز بر خود بازار ارز و ارائه آن با ثبت سفارش و همچنین حذف ارز فزیکی و ارائه آن از طریق شبکه بانکی و همچنین سپردن مسئولیت به وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک برای ثبت سفارش که بیش برآوردی نشود از راهکارهای دیگر بازار ارز است.
- گمرک و سازمان توسعه تجارت تبادل اطلاعات می کنند و بر اساس ثبت سفارش و نوع کالا ارز در اختیار قرار می دهند.
- دولت کسری بودجه ندارد و تا همین امروز ما معادل بودجه سال گذشته درآمد کسب کرده ایم.
- عده ای طی دو سه ماه اخیر ارز زیادی دریافت کرده اند ولی کالا وارد ننموده اند، به همین دلیل تیمی به ریاست رئیس جمهور این موضوع را بررسی می کنند و آنان باید ارز را پس بدهند/ بررسی صرافی ها و استفاده از ابزارهای اقتصادیی از جمله مالیات از روش های این تیم است.
- متوسط نرخ ارز ثبت شده در گمرک در سال گذشته هزار و 33 تومان سند خورد و امسال این رقم هزار و 74 تومان بوده است که این افزایش 41 تومانی نشان می دهد که ادعای گرانی اجناس وارداتی به دلیل افزایش نرخ ارز کذب محض است که سازمان حمایت از مصرف کنندگان موظف به نظارت شده است.
- در زمینه ارز مسافرتی به دنبال در تنگنا گذاشتن مردم نیستیم ولی برای افزایش میزان ارز مسافرتی به دنبال توجیه و طرح منطقی هستیم.
- با تصویب شورای پول و اعتبار، مدت نرخ سود 21 درصد بانک ها نباید تاریخ داشته باشد و مادامی که تصمیم بعدی گرفته نشود ادامه می یابد/ دلیلی برای این تغییر نداریم.
- مردم برای ارزیابی قیمت واقعی سکه نرخ جهانی طلا را در نرخ ارز دولتی ضرب کنند و سپس در عدد 0.2475 ضرب کنند و عدد بدست آمده با چهار تا پنج درصد نوسان، واقعی بوده و حباب ندارد.
- پیش فروش سکه در حال انجام است و ادامه می یابد، حتی ممکن است سیاست های اختیار معامله نیز پیش بینی شود یعنی فرد در موقع تحویل ریال بگیرد.
- جلسه امروز با نمایندگان مجلس با جلسه دیگری که از ساعت شش صبح آغاز شده بود تداخل پییدا کرد و متاسفانه 40 دقیقه دیر به جلسه با نمایندگان مجلس رسیدیم ولی فردا صبح در خدمت مردم و نمایندگان برای شنیدن نظراتشان هستیم.

دیدگاه