کد مطلب: ۳۱۳۸۰۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

گزارش "تفریغ بودجه 89" کل کشور در جلسه امروز مجلس از طرف دیوان محاسبات کشور تقدیم مجلس شد

به گزارش «نسیم»، محمدرضا باهنر، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه علنی روز یکشنبه مجلس را پس از لاریجانی عهده‌دار شد از ارائه گزارش تفریغ بودجه 89 کل کشور از سوی دیوان محاسبات خبر داد.
باهنر ضمن تقدیر و تشکر از تلاش دیوان محاسبات برای ارائه این گزارش در موعد مقرر خاطرنشان کرد: با تلاش‌های دیوان محاسبات تخلفات دستگاه‌ها از بودجه به حداقل رسیده است.
وی افزود: پیش از این تخلفات یا به دلیل ندانم کاری یا به دلیل قانون شکنی وجود داشت، اما هم‌اکنون ارتباطات آموزشی، توجیهی و پیشگیری بین دیوان محاسبات و دستگاه‌های اجرایی زیاد است و به نظر می‌رسد تخلفات انجام شده دیگر به دلیل عدم اطلاع و آگاهی نیست بلکه مشکل جای دیگری است که در فرأیند دیوان محاسبات مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
باهنر از کمیسیون برنامه بودجه درخواست کرد تا این گزارش را در اسرع وقت بررسی کرده و گزارش این رسیدگی را به هیأت رئیسه مجلس ارائه دهند.
دیدگاه