کد مطلب: ۲۱۳۰۸۴۹
لینک کوتاه کپی شد
یک تحلیلگر مسائل اقتصادی:

دولت نه تنها ساختار بودجه را اصلاح نکرد، بلکه زیان‌بار ترین راه حلها را برای جبران کسری بودجه انتخاب کرد

دولت نه تنها ساختار بودجه را اصلاح نکرد، بلکه زیان‌بار ترین راه حلها را برای جبران کسری بودجه انتخاب کرد

محمد سبحانیان بیان کرد: مطالبه رهبری، کارشناسان و نمایندگان مردم در مجلس برای اصلاحات ساختاری بودجه ۹۸ و ۹۹ برای جبران کسری بودجه از مسیرهای منطقی محقق نشد.

به گزارش‌« نود اقتصادی »، محمد سبحانیان تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: حدود دو سال از خروج آمریکا از برجام می‌گذرد و مطالبه رهبری، کارشناسان و نمایندگان مردم در مجلس این بود که بودجه سال‌های ۹۸ و ۹۹ با اصلاحات ساختاری به مجلس ارائه شود تا کسری بودجه ساختاری کشور از مسیرهای منطقی جبران شود اما این مهم محقق نشد.

وی بیان کرد: در مقابل ساده‌ترین راهکارها و در عین حال زیان‌بارترین آنها از منظر پیامدهای اقتصادی برای جبران کسری بودجه اتخاذ می‌شود که استقراض از منابع بانکی و بانک مرکزی، منابع صندوق توسعه ملی و نیز فروش اوراق بدهی برای هزینه کرد در امور جاری کشور از آن جمله است.

دیدگاه