کد مطلب: ۲۱۲۹۶۵۰
لینک کوتاه کپی شد
منتخب مردم تهران درمجلس یازدهم:

پرداخت وام کم بهره به بنگاه‎ها تولید را رونق نمی‌دهد/ دولت به کارفرماها مشوق بیمه‌ای بدهد یا بخشی از حقوق کارگران را تضمین کند

پرداخت وام کم بهره به بنگاه‎ها تولید را رونق نمی‌دهد/ دولت به کارفرماها مشوق بیمه‌ای بدهد یا بخشی از حقوق کارگران را تضمین کند

مجتبی توانگر با بیان اینکه پرداخت وام ‌کم ‌بهره به بنگاه‌ها در شرایط رکود اقتصادی موجب رونق ‌تولید نمی‌شود، گفت: دولت به کارفرماها مشوق بیمه‌ای بدهد یا بخشی از حقوق‌ کارگران را تضمین کند.

به گزارش « نود اقتصادی »، مجتبی توانگر منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم اظهار داشت: پرداخت وام ‌کم ‌بهره به بنگاه‌ها در شرایط رکود اقتصادی موجب رونق ‌تولید نمی‌شود بلکه ممکن است به رونق بازارهای‌ مزاحم مثل بازار ارز، سکه و ملک بی انجامد و دوباره با یک فاجعه و شوک ‌قیمتی مواجه شویم.

وی بیان کرد: وام کم‌بهره ۱۲درصدی اگربه بازار سهام، ارز، سکه وملک نرود در بهترین حالت در بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌شود و اقساط وام را از سودسپرده پرداخت خواهند کرد و عملا چیزی عاید کارگر واحد تولیدی یا واحد خدماتی نخواهد شد، بنابراین تقاضا داریم دولت با تدبیر بسته‌ اقتصادی را اجرایی کند.

توانگر گفت: ‏دولت به جای پرداخت مستقیم وام کم‌بهره به بنگاه‌ها به زنجیره‌ ارزش تولید کمک کند. دولت به جای این کار به شرط عدم کاهش نیروی ‌کار نسبت به بهمن ۹۸، به کارفرماها مشوق بیمه‌ای بدهد یا بخشی از حقوق‌ کارگران را تضمین کند.

دیدگاه