اقتصاد کشور میتواند با الگو گرفتن از صنایع دفاعی پیشرفت کند/ درون زایی یعنی اتکای رشد اقتصادی کشور به ظرفیتهای داخلی باشد

همچنان که در فضای قدرت سخت هم بازدارندگی ایجاد کردیم و هم در موارد دفاعی ورود کردیم، بایستی در اقتصاد نیز بر اساس همین الگو عمل کنیم.
به گزارش« نود اقتصادی »، وحید شقاقی شهری اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی اظهار داشت: در سالهای اخیر در حوزه نظامی و قدرت سخت، ایران دارای یک وجه بازدارندگی بسیار عالی شده است.
وی بیان کرد: این وجه بازدارندگی با اتکای به ظرفیتهای داخلی و با توجه به شرایط منطقهای ایجاد شده و حتی در مواردی شاهد هستیم که در این حوزه دارای قدرت بسیار قابل توجهی نیز شدهایم.
استاد دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه در مرحله بعد بایستی الگوی مذکور به توسعه اقتصادی در فضای منطقهای تسری پیدا کند، گفت: در واقع تنها با خود اتکایی به اهداف و چشم انداز خود در عرصه اقتصاد نخواهیم رسید. بر همین اساس در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی نیز مقوله درون زایی در کنار برون نگری مطرح شده بود.
وی گفت: درون زایی یعنی مدیریت رشد اقتصادی با اتکای به ظرفیت داخل کشور باشد. این درحالی است که به هیچ عنوان نباید از ظرفیت تعاملات منطقه ای برای توسعه روابط غافل شد.