مالکیت دولت در سهام عدالت و دریافت پول از مردم خلاف قانون است/ مردم در شرایط رکود چگونه 500 هزار تومان پرداخت کنند؟

موسوی لارگانی گفت: مردم در این موقعیت رکود اقتصادی چگونه 500 هزار تومان را پرداخت کنندتا دولت سهام را ضبط نکند؟
به گزارش « نود اقتصادی » ناصر موسوی لارگانی نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این باره می گوید: دولت قبل به خاطر اینکه مردم به ویژه طبقه متوسط به پایین جامعه از بیت المال سهمی داشته باشند ،به هر فردی از اعضای خانواده که مشمول دریافت سهام عدالت بود،حواله یا برگ سهام یک میلیون تومانی ارائه کرد.
وی ادامه داد:از همان روز اول هم مقرر شده بود که سهام مشمولان سهام عدالت سبدی از مجموعه کارخانجات و صنایع بزرگ و... باشد بطوریکه محل سهم افراد مشخص نبود.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه قرار نبوده سودی از این محل به صورت نقدی به مردم پرداخت شود،افزود:در هیچ یک از اساسنامه های نوشته شده برای شرکت های سهام عدالت و در هیچ صحبت شفاهی بحثی درخصوص پرداخت سود به مشمولان و یا پرداخت بدهی دولت ذکر نشده است.
موسوی لارگانی تصریح کرد:همچنین در هیچ جای دیگری قید نشده که اگر صنایع گنجانده شده در سبد سهام عدالت ظرف مدتی بدهی دولت را نپردازند ،خود سهام دار باید نیمی از این پول را پرداخته و مالک کل آن سهام شود و اگر این امکان در مردم نبود،دولت مالک شود.
نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد:مردم در این موقعیت رکود اقتصادی چگونه 500 هزار تومان را پرداخت کنندتا دولت سهام را ضبط نکند؟در حالیکه مشمولان سهام عدالت افراد متوسط و ضعیف جامعه هستند و این طرح برای کمک به آینده آنها راه اندازی شده است.
موسوی لارگانی در پایان گفت:معتقدم این تصمیم مسولان ذیربط فشار مضاعف دولت بر مردم بوده و درست نیست.بنابراین باید طبق وعده دولت قبلی به مرور زمان طلب دولت از سهام عدالت پرداخت و در نهایت مردم مالک اصلی آن شوند.