دوشنبه بیست و هفتم خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۸:۱:۱۳ بعد از ظهر

اخبار کسب و کار

سرمایه‌گذاری در یک کسب و کار مجازی در ترکیه به اندازه کل سرمایه‌گذاری آنلاین ایران است

رضا الفت‌نسب، رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی: در ترکیه کسب و کاری داریم که از دیجیکالا دیرتر شروع به فعالیت کرده ولی فقط یک دور سرمایه‌گذاری در آن به اندازه کل سرمایه‌گذاری اکوسیستم آنلاین ایران است.

ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری بی‌نام از طریق درگاه ملی مجوزها

معاون مرکز مطالعات پایش و بهبود محیط کسب‌وکار در گفتگوی رادیویی از آماده‌سازی زیرساخت‌های بسته‌های سرمایه‌گذاری بی‌نام خبر داد و گفت در حال تدوین دستورالعمل‌های اجرایی این کار هستیم.

سازمان اقتصادی کوثر آماده ورود به همه عرصه‌های تولید است

امروز افتتاحیه اولین رویداد نمایشگاه مسئله‌محور سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد، این رویداد تا پنجم اسفند با رویکرد حمایت از دانش‌بنیان‌ها ادامه خواهد داشت.

رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور با تاکید بر اقتصاد دانش بنیان برگزار می شود

برگزاری رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور با تاکید بر اقتصاد دانش بنیان 2 تا 5 اسفند ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

کارآفرینی و کسب و کار بانوان در افق برنامه هفتم مورد بررسی قرار می گیرد

یکصد و چهارمین نشست علمی-تخصصی با موضوع " کارآفرینی و کسب و کار بانوان؛ دلالتهایی برای برنامه هفتم توسعه "، برگزار می شود.