
اگر بخواهیم افزایش هزینه معیشت یک ساله را به دستمزدها اضافه کنیم باید ۸۰ درصد دستمزدها را افزایش دهیم
کیهان نوشت : اصلاحطلبان با ادعای دروغین سرمایهگذاری ۱۰۰۰ میلیارد دلاری آمریکا در ایران پس از توافق، به دنبال توجیه مذاکره به هر قیمت هستند، در حالی که آمریکا با تورم، کسری بودجه و اخراجهای گسترده، توان چنین وعدهای ندارد؛ ادعایی که یادآور وعدههای بینتیجه دهه ۹۰ در برجام است.به گزارش نود اقتصادی تجربه دولت سیزدهم نشان داد بدون برجام هم میتوان صادرات و رشد اقتصادی را افزایش داد، اما شرطیسازی اقتصاد به مذاکرات، آیندهنگری را از مردم گرفته و کشور را معطل میکند.
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه در توئیتی گلایه وار به مسئولان دولت جدید هشدار داده که در شرایط جنگ اقتصادی نباید از ورشکستگی صحبت کرد یا در بیان مشکلات بزرگنمایی انجام داد.
دکتر عبدالسلامی نوشت: دولت باید استقراض مستقیم از مردم را در دستور کار قرار دهد و هم چنین دستگاه دیپلماسی ایران نیز باید شرایط لازم برای بازگشت ایران به صحنه بین الملل را بطور جدی پیگیری نمایند.
فیصل بن فرحان گفت: عربستان باید در هرگونه مذاکره بالقوه بین دولت بعدی آمریکا و ایران در زمینه هستهای مشارکت داشته باشد که نه تنها فعالیتهای هستهای ایران را محدود کند، بلکه در پی آنچه که وی رفع رفتارهای خصمانه ایران در منطقه خواند، باشد.
مجتبی یوسفی بیان کرد: رئیس جمهور باید در سمت خود باقی بماند تا پس از پایان دولت دوازدهم جوابگوی عملکرد ۸ ساله خود باشد، آن ها باید متوجه شوند که اعتماد به غرب و بی توجهی به ظرفیت های داخلی کشور نتیجه ای جزء خسران و آسیب به دنبال نداشته است.