چهارشنبه هفدهم خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۸:۸:۴۶ بعد از ظهر

اخبار هادی عباسی

فیلم/ معاون وزیر راه و شهرسازی:
ساخت یک میلیون و ۲۳۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن آغاز شد

عباسی گفت: ساخت یک میلیون و ۲۳۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن آغاز شد، ۲۰۰ هزار واحد باقی مانده مسکن مهر را در این آمار حساب نمی‌کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی:
دولت به تعهد ساخت ۴ میلیون مسکن پایبند است

هادی عباسی بیان کرد: وضع ساخت نهضت ملی مسکن در کشور مطلوب است اما باید تلاش شود عملیات اجرایی واحدهای مسکن تسریع شود تا این واحدها در زمان مقرر تحویل متقاضیان شود.

فیلم/کارشناس مسکن در گفتگو با «نود اقتصادی»
نمونه جهانی شکست در اجرای مالیات بر خانه‌های خالی و سامانه املاک و اسکان کشور ژاپن است

محمدرضا خالصی با بیان اینکه در یکسال اول دولت سیزدهم رویکرد غلط دولت قبل در بی‌توجهی به سامانه املاک و اسکان ادامه یافته است، گفت: هادی عباسی (معاون جدید مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی) رویکردها در اجرای این سامانه را اصلاح کند.

فیلم/رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح و ناظر استان تهران در گفتگو با «نود اقتصادی»:
بانیان وضع موجود بازار مسکن همچنان در وزارت راه و شهرسازی حضور دارند

 مهیار فرنیا بیان کرد: انتخاب آقای هادی عباسی به عنوان معاون مسکنی وزیر راه و شهرسازی، یک انتخاب خوب بود، اما بانیان وضع موجود بازار مسکن همچنان در وزارت راه و شهرسازی حضور دارند، آقای عباسی همین امروز مدیران محمود زاده را برکنار کند.

طی حکمی از سوی رستم قاسمی؛
هادی عباسی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی شد

وزیر راه و شهرسازی طی حکمی هادی عباسی اصل را به سمت معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و قائم مقام خود در نهضت ملی مسکن منصوب کرد.

«نود اقتصادی» بررسی می‌کند؛
وابستگی ۲۰ درصدی صنعت دارو به واردات مواد اولیه خارجی


فیلم/ تحلیلگر مسائل اقتصادی:
شهید رجایی هم مثل حسن روحانی یک شبه بنزین را ۳ برابر کرد
فیلم/ عضو هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت:
ارزهای بلوکه شده در خارج را تبدیل به خط اعتباری صادرات کنید

پربیننده