شنبه هجدهم خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۳:۳۳:۴۴ قبل از ظهر
  • صفحه اصلی
  • اقتصاد کلان
  • بانک، بیمه و بورس
  • انرژی
  • راه و ساختمان
  • تولید و تجارت
  • کشاورزی
  • فناوری
  • اشتغال
  • سایر
اقتصاد بانک، بیمه و بورس
سه شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۸:۵۶
فیلم/تحلیلگر بازار سرمایه و معاون سرمایه‌گذاری گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی در گفتگو با «نود اقتصادی»:

مردم برای ورود به بورس ابتدا به سمت شرکت‌های سرمایه‌گذاری تخصصی بازار سرمایه بروند

دکتر مرضیه بیات بیان کرد: اگر ریسک گریز هستند به سمت صندوق‌های با درآمد ثابت بروند و اگر به دنبال ریسک بیشتر هستند می‌توانند به سمت صندوق‌های سهامی و مختلط بروند.

مرورگر شما قادر به اجرای این فایل نیست.

 

کلمات کلیدی

بورس بازار سرمایه سرمایه گزاری مرضیه بیات

ارسال نظر

هفتصد میلیارد دلار برای دور زدن تحریم‌ها هزینه کردیم
دوشنبه سیزدهم خرداد ۱۴۰۴


پتروشیمی ایران و توافق با آمریکا؛ فرصت طلایی یا آزمون ساختارها؟
دوشنبه سیزدهم خرداد ۱۴۰۴
صادرات ۸.۲ میلیارد دلاری ایران در ۲ ماه
دوشنبه سیزدهم خرداد ۱۴۰۴
ابهام نرخ رسمی اجاره در فصل جابه‌جایی؛ مستاجران بلاتکلیف‌اند
دوشنبه سیزدهم خرداد ۱۴۰۴

پربیننده

درباره ۹۰ اقتصادی

"نود اقتصادی" قرار است رسانه‌ای تخصصی در حوزه اقتصاد باشد که با کنار گذاشتن تعارفات و ملاحظات معمول در رسانه‌های اقتصادی، مشکلات و مطالبات مردم را در این حوزه مهم پیگیری کند.
رصد، تحلیل و نقدهای منصفانه نسبت به سازمان‌ها، جریان‌ها و دستگاههای دولتی و غیردولتی در حوزه اقتصاد از جمله امور محوله به این رسانه مردمی است.
امید است که به یاری شما در دهه‌‎ای که برطرف کردن معضلات اقتصادی مردم ایران دغدغه همه گروه‌ها، تفکرات و اندیشه‌های موجود در کشور است، بتوانیم گامی کوچک در این بخش برداریم و گره کوچکی را از مشکلات اقتصادی شما باز کنیم. ان‌شاءالله.
صاحب امتیاز: موسسه مطبوعاتی نوین رسانه تصویر | مدیر مسئول: محمدسعید جباری | تحریریه خبر: 86071673,86071659-021 | نمابر: 88839741-021

کليه حقوق اين پایگاه اطلاع‌رسانی متعلق به «نود اقتصادی»بوده و هرگونه استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
All Content by "Navade Eghtesadi" is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Iran - Tehran - 2017