کد مطلب: ۹۷۸۸۶۴
لینک کوتاه کپی شد

نوبخت از اختصاص 300 میلیارد تومان در بودجه 94 برای تکمیل آزادراه قزوین- رشت خبر داد

نوبخت از اختصاص 300 میلیارد تومان در بودجه 94 برای تکمیل آزادراه قزوین- رشت خبر داد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی افزود: البته هفته گذشته نیز هیأت دولت برای تسریع در تکمیل این آزاد‌راه مبلغ 60 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داد

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی‌، بعد از ظهر روز گذشته‌‌ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در میان استقبال مقامات استانی وارد استان گیلان شد و از 11 کیلومتر باقی مانده آزادراه رشت‌ ـ‌ قزوین بازدید کرد.

نوبخت ‌از تأمین منابع اعتباری این پروژه خبر داد و افزود: در بودجه سال آینده مبلغ 300 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: البته هفته گذشته نیز هیأت دولت برای تسریع در تکمیل آزاد‌راه قزوین- رشت مبلغ 60 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داد.

بنابراین گزارش آزادراه ‌قزوین- رشت به طول کلی 137 کیلومتر، 53 کیلومتر آن در حوزه استان گیلان قرار دارد و 11 کیلومتر آن در محدوده منجیل به دلیل وجود برخی مشکلات به طور کامل اجرا نشده است.

از این میزان عملیات اجرایی آسفالت 900 متر به عهده اداره کل راه و شهرسازی استان گیلان واگذار شده است که تا عید نوروز زیر بار ترافیک می‌رود.

دیدگاه