کد مطلب: ۹۶۷۱۰۱
لینک کوتاه کپی شد

معاون وزیر راه: فروش بلیت هوایی سفرهای نوروز 94 بهمن ماه آغاز می‌شود

معاون وزیر راه: فروش بلیت هوایی سفرهای نوروز 94 بهمن ماه آغاز می‌شود

علیرضا جهانگیریان افزود: اولین اولویت سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نهاد حاکمیت در صنعت هوانوردی رضایتمندی مصرف کننده نهایی و سپس حمایت از ایرلاین است

به گزارش «نسیم» وی تشکیل اولین جلسه ستاد نوروزی و اعلام سیاست ها و برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای انجام سفرهای نوروزی را آغاز برنامه های نوروز 94 دانست و از شرکت های هواپیمایی خواستار شد، با برنامه ریزی های صورت گرفته فروش بلیت و انجام پروازها به صورت هماهنگ و منظم مدیریت شود .

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار ایجاد نظم در بازار حمل و نقل هوایی شد و گفت: برای تحقق این مهم در پروازهای نوروزی امسال برنامه های ویژه ای در نظر گرفته شده است .

جهانگیریان خاطرنشان کرد: در نظر داریم مجوز پروازهای فوق العاده بین المللی را به موقع صادر کنیم و شرکت های هواپیمایی نیز موظفند میان پروازهای بین المللی و داخلی تناسب و تعادل برقرار کرده و ابتدا پروازهای داخلی را به طور کامل پوشش دهند .

وی از شرکت های هواپیمایی خواستار شفاف کردن سیستم فروش بلیت و همچنین اختصاص بخشی از فروش بلیت به صورت اینترنتی شد .

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، با بیان اینکه نظارت های سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به گذشته دقیق تر شده است از شرکت های هواپیمایی خواستار شد با ارائه خدمات مناسب به مردم و پیش بینی و پیشگیری از مشکلات احتمالی در روند عملیات پروازی، عملیات نوروز 94 را با موفقیت به انجام برسانند .

جهانگیریان تصریح کرد: در اولین گام مردم با خرید بلیت با صنعت هوانوردی ارتباط برقرار می کنند به همین منظور چنانچه در این بخش موفق عمل کرده و رضایت مسافر تامین شود در واقع 50 درصد اعتماد مسافران جلب می شود .

وی ادامه داد: در ایام نوروز 94 تنها درصد محدودی به ظرفیت چارتری شرکت های هواپیمایی البته مشروط به نظارت سازمان هواپیمایی کشوری اختصاص خواهد یافت و این بدان معنا نیست که شرکت ها بتوانند به اسم چارتر بلیت را به قیمت بالاتر بفروشند .

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه اصلاح آئین نامه تاسیس و فعالیت شرکت های هواپیمایی، ساماندهی و تسهیل ورود ناوگان هوایی جدید و همچنین تدوین آیین نامه حقوق مسافر را از عمده ترین اقدامات صورت گرفته سازمان هواپیمایی کشوری عنوان کرد و گفت: این اقدامات توسط سازمان هواپیمایی کشوری در چارچوب تدوین مقررات انجام داده است .

جهانگیریان افزود:براساس قانون سازمان هواپیمایی کشوری و مصوبه هیات وزیران آیین نامه حقوق مسافر تدوین و کلیات آن در آخرین جلسه شورای عالی هواپیمایی به تصویب رسیده است .

دیدگاه