معاون وزیر راه: صنعت هوانوردی کشور به 300 فروند هواپیما نیاز دارد

علیرضا جهانگیریان افزود: این صنعت به واسطه تحریمها صدمات زیادی بدان وارد شده و به همین دلیل، حجم صنعت نسبت به بازار با حداقل50 درصد کمبود ناوگان هوایی مواجه است
به گزارش «نسیم»، وی، اظهارداشت: هم اکنون از 85 میلیون ظرفیت فرودگاهی تنها 45 میلیون نفر اعزام و پذیرش صورت می گیرد و در برخی فرودگاهها از 5 درصد ظرفیت ها استفاده می شود .
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر به ازای هر فروند هواپیما، 150 نفر نیروی متخصص در صنعت مشغول فعالیت هستند که با اضافه شدن 100 فروند هواپیما به 15 هزار نیروی انسانی جدید در آینده نیاز داریم .
وی تصریح کرد: هم اکنون در مراکز جامع علمی کاربردی کشور حدود 4900 دانشجو به تحصیل اشتغال دارند و در سال 1500 نفر فارغ التحصیل می شوند که با این تعداد فارغ التحصیل باید گفت در آینده به فکر افزایش ظرفیت باشیم .