کد مطلب: ۶۶۷۸۱۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیرعامل شرکت رجاء در گفتگو با «نسیم»: تسعیر نرخ ارز باعث زیان 120 میلیارد تومانی به شرکت رجا شده است/ باید تدبیری اندیشیده شود که وقتی از صندوق توسعه ملی وامی گرفته می‌شود بازگشت آن نیز به صورت ریالی باشد چون قیمت‌های ما نیز بر اساس ریالی تنظیم می‌شود

سید حسن موسوی‌نژاد افزود : ‌قبلا از صندوق توسعه ملی تسهیلاتی دریافت می‌کردیم ولی به دلیل اینکه تسهیلات صندوق به صورت ارزی بود با تغییرات قیمت ارزفشار زیادی به منابع مالی شرکت رجا وارد شد.
مدیرعامل شرکت حمل ونقل ریلی رجاء همچنین در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اینکه باید نگرش جدی در تنوع سرویس دهی و ارتقای سرویس‌های موجود داشته باشیم، گفت: برنامه‌های خاصی در این زمینه تدوین و کمیته‌هایی تشکیل شده است و از شرکت‌های راهبر که همکار ما در سرویس‌‌دهی هستند خواسته‌ایم جلسات تکمیلی با آن‌ها داشته باشیم که در یک ماه آینده تغییرات جزیی و تا پایان سال تغییرات اساسی در سرویس‌هایمان خواهیم داشت.
دیدگاه