کد مطلب: ۵۵۵۷۰۲
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیر کل اداره راه و شهرسازی استلان تهران: افتتاح واحدهای مسکن ویژه از آبان ماه آغاز می‌شود به دلیل اینکه امکانات زیربنایی در تیر ماه آماده نمی‌شود/ برای ثبت نام متقاضیان در مناطق آتی شهر و منطقه 22 تهران در حال برنامه‌ریزی هستیم

فریبرز واحدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: پیمانکار برای واحدهای مسکن ویژه آتی شهرانتخاب و تمامی تجهیزات کارگاهی آماده شده اما اسناد زمین این مناطق تاکنون آماده نشده است.
واحدی درخصوص برنامه های افتتاح واحدهای مسکن مهر در پرند و پردیس گفت: ماهانه طبق برنامه 10 هزار واحد مسکن مهر در پرند و 5 هزار واحد در پردیس افتتاح می شود.
وی با اشاره به اینکه بازار مسکن در آرامش قیمتی به سر می برد ،افزود: قیمت بازار مسکن روند آرامی را طی می کند و تا شش ماه آینده قیمت ها تغییری نمی کند.
دیدگاه