کد مطلب: ۲۱۶۵۰۴۹
لینک کوتاه کپی شد

افزایش ۲۱ فروند هواپیمای فعال در ایران / ناوگان هوایی ایران بزرگ‌تر شد

افزایش ۲۱ فروند هواپیمای فعال در ایران / ناوگان هوایی ایران بزرگ‌تر شد

وزارت راه اعلام کرد که طی ۹ ماهه امسال، تعداد هواپیماهای فعال ایرانی به ۲۴۳ فروند رسید، در حالی که سال گذشته ۲۲۲ فروند بود.

بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی، طی 9 ماه امسال تعداد هواپیماهای ایرانی فعال در پروازهای مسافری به 243 فروند رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل 21 فروند افزایش نشان می‌دهد.

در مدت مشابه سال 1403، ایرلاین‌های داخلی از 222 فروند هواپیما استفاده کرده بودند، در حالی که این رقم در سال 1402 معادل 212 فروند بود.

همچنین از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، 437 فروند هواپیمای خارجی به فرودگاه‌های کشور پرواز داشته‌اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 86 فروند کاهش یافته است.

در این بازه زمانی 32 شرکت هواپیمایی داخلی فعال بوده‌اند که نسبت به سال قبل 6 ایرلاین و در مقایسه با سال 1398 بالغ بر 12 ایرلاین افزایش داشته است. تعداد ایرلاین‌های خارجی فعال نیز 36 شرکت بوده که 6 ایرلاین بیشتر از سال گذشته است.

منبع: اقتصادآنلاین
دیدگاه