کد مطلب: ۲۱۳۴۵۱۶
لینک کوتاه کپی شد

متقاضیان وام ودیعه مسکن سرگردان بین بانک‌ها و ستاد ملی مبارزه با کرونا

متقاضیان وام ودیعه مسکن سرگردان بین بانک‌ها و ستاد ملی مبارزه با کرونا

در حالی که متقاضیان وام ودیعه مسکن از درخواست بانک‌ها برای دریافت ۳ ضامن برای وام ۵۰ میلیون تومانی اجاره در تهران و ۲ ضامن برای وام ۳۰ میلیون تومانی در شهرهای بزرگ شکایت دارند، ستاد ملی مبارزه با کرونا یکبار دیگر شرایط دریافت این وام تنها با یک ضامن را اعلام‌کرد.

به گزارش ‌« نود اقتصادی »، وزارت راه و شهرسازی روز گذشته با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه مسکن ملی یکبار دیگر با تاکید بر شرایط آسان دریافت وام ودیعه اجاره خبر داد که در تسهیلات بیش از ۱۵۰ میلیون ریالی که مربوط به وام ۵۰ میلیونی مستاجران تهرانی و ۳۰ میلیونی سایر کلانشهرها است معرفی یک ضامن به بانک احتیاج است.

براساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا در مورد تسهیلات ودیعه، نوع وثایق دریافت این وام گواهی کسر از حقوق، گواهی کسر از مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و سهام عدالت است. در تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریالی اخذ سفته یا چک فرد متقاضی به تشخیص بانک عامل لازم است و در تسهیلات بیش از ۱۵۰ میلیون ریال اخذ سفته یا چک فرد متقاضی به تشخیص بانک عامل به همراه یک ضامن برای معرفی به بانک اجباری است.

دیدگاه