عبور متوسط قیمت مسکن از ۱۴ میلیون تومان خرید خانه برای مردم را دشوار کرده/ وزارت راه در صنعت سازی بخش مسکن کوتاهی کرد

عبور از مرز ۱۴ میلیون تومان برای متوسط قیمت مسکن نشان می دهد که خرید مسکن برای اقشار مختلف جامعه کار سخت و دشواری است، اما این را هم باید اذعان کرد که قیمت ها در حد توان خرید متقاضیان مصرفی و واقعی مسکن نیست.
به گزارش « نود اقتصادی »، فرشید پورحاجت دبیر کانون انبوه سازان اظهار داشت: عبور از مرز ۱۴ میلیون تومان برای متوسط قیمت مسکن نشان می دهد که خرید مسکن برای اقشار مختلف جامعه کار سخت و دشواری است. اگر چه با این وضعیت رشد قیمت نهاده های تولید مسکن باید پذیرفت که قیمت ها واقعی هستند اما این را هم باید اذعان کرد که قیمت ها در حد توان خرید متقاضیان مصرفی و واقعی مسکن نیست.
وی بیان کرد: دولت ۳ راه برای کنترل قیمت مسکن دارد. اولین راهکار بالا بردن درآمد و حقوق و دستمزدهاست. دومین راهکار تسهیل فضای کسب و کار و صنعتی سازی و سومین راهکار پرداخت تسهیلات مناسب به ساخت و ساز و خرید مسکن است. اگر صنعتی سازی مورد تشویق قرار بگیرد، قطعا بدون شک قیمت تمام شده مسکن کاهش می یافت و قیمت مسکن با اقتصاد خانوار همخوانی می کرد اما وزارت راه و شهرسازی در عمل به این قانون کوتاهی کرده است. اگر قیمت تمام شده مسکن مهر را با قیمت مسکن ملی مقایسه کنید خواهید دید چقدر تفاوت قیمتی در این دو طرح وجود دارد که اصلا قابل مقایسه با یکدیگر نیستند.