کد مطلب: ۲۱۲۶۹۶۰
لینک کوتاه کپی شد
آخرین جزئیات واژگونی اتوبوس تهران ـ گنبد + اسامی مصدومان‌

تعداد جان‌باختگان به ۲۰ نفر رسید / بیشتر کشته‌شدگان گلستانی‌اند

تعداد جان‌باختگان به ۲۰ نفر رسید / بیشتر کشته‌شدگان گلستانی‌اند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان درباره آخرین وضعیت واژگونی اتوبوس تهران ـ گنبد در محدوده فیروزکوه گفت: تعداد جان‌باختگان به ۲۰ نفر رسیده که متأسفانه بیشتر آنها گلستانی هستند.

به گزارش « نود اقتصادی »،‌ مهدی میقانی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان اظهار داشت: در اثر واژگونی و سقوط اتوبوس تهران ـ گنبد به دره در محور فیروزکوه متأسفانه 19 نفر به همراه یک جنین جان باختند و 24 نفر نیز مصدوم هستند.

وی افزود: مصدومان این سانحه در بیمارستان‌های رازی و شهدای زیرآب در قائم شهر و امام خمینی (ره) ساری بستری شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: متأسفانه اغلب کشته‌شدگان در این سانحه گلستانی بوده و از اهالی شهرستان‌های شرق استان از جمله کلاله، گنبدکاووس و مینودشت بوده‌اند.

وی ادامه داد: 2 نفر از مصدومان این حادثه که در بیمارستان شهدای زیرآب بستری بودند بعد از اقدامات درمانی ترخیص شدند و چند مصدوم دیگر نیز قرار است به بیمارستان‌های استان گلستان انتقال داده شوند.

میقانی همچنین اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس تهران ـ گنبد که تاکنون اطلاعات آنها به دست آمده را به شرح زیر اعلام کرد:

این اتوبوس که از تهران به سمت گنبدکاووس در حال حرکت بود ساعت 2:33 دقیقه بامداد امروز در محدوده خطیرکوه در اثر نقص فنی سیستم ترمز دچار حادثه شد و به دره سقوط کرد.

دیدگاه