افزایش قیمت مسکن در اردیبهشت طبیعی نبود/ به جای ساخت سالی 800 هزار خانه، سال گذشته 500 هزار خانه ساخته شد

فردین یزدانی، مدیر علمی طرح جامع مسکن گفت میگویند قیمت مسکن چون حباب دارد به زودی به قیمتهای قبلی بازمیگردد، این تحلیل درست نیست و به نظر من نباید منتظر بازگشت قیمتها باشیم.
فردین یزدانی، مدیر علمی طرح جامع مسکن گفت: افزایش قیمت مسکن در ماه گذشته تا حدودی غیرطبیعی بود که ناشی از اثرات سیاستهای خارجی و تحریم و نوسانات نرخ ارز بوده است؛ یعنی تفاوتی که در افزایش قیمت مسکن در ماه گذشته با سال گذشته وجود دارد، همانا تحولات سیاسی و خروج آمریکا از برجام و سپس نوسانات نرخ ارز است.
وی گفت: میگویند قیمت مسکن چون حباب دارد به زودی به قیمتهای قبلی بازمیگردد، این تحلیل درست نیست و به نظر من نباید منتظر بازگشت قیمتها باشیم.
وی ادامه داد: سالی باید 800 هزار واحد مسکونی ساخته شود که فکر میکنم سال پیش این عدد حدود 500 هزار خانه مسکونی بود.