کد مطلب: ۹۹۸۲۳۶
لینک کوتاه کپی شد

رئیس انجمن آب معدنی: نوشیدن آب معدنی حاوی 1.5 میلی‌گرم فلوراید برای کودکان ممنوع است

رئیس انجمن آب معدنی: نوشیدن آب معدنی حاوی 1.5 میلی‌گرم فلوراید برای کودکان ممنوع است

فروهر در گفتگو با «نسیم» افزود: تولیدکنندگانی که فلوراید محصولات آنها بیش از 1.5 میلی‌گرم در لیتر است موظف به درج عبارت "برای کودکان مناسب نمی‌باشد" برای محصولات خود هستند

پیمان فروهر، رئیس انجمن آب معدنی در گفتگو با «نسیم» به بیان توضیحاتی در رابطه با برخی از نگرانی‌های موجود درباره بحث آب‌های آشامیدنی پرداخت و گفت: مدتی قبل در رابطه با موضوعات کیفی آب معدنی ابهامات و پرسشهایی برای برخی از مصرف کنندگان مطرح شده بود که متاسفانه منشاء اکثر ابهامات ، انتشار برخی مطالب در فضای مجازی توسط افراد نا آگاه بوده است.

وی بیان داشت: در ماههای اخیر شاهد انتشار مطلبی در فضای مجازی با موضوع " افزایش فلوراید به آبهای بسته بندی در ایران با هدف افزایش تاریخ ماندگاری و مصرف " این محصولات بوده ایم.

وی در پاسخ به مطلب منتشر شده در فضای مجازی تأکید کرد: حضور فلوراید در آبهای بسته بندی دارای محدودیت است و اگر آبی حاوی مقادیر بیش از 1.5 میلی گرم بر لیتر فلوراید باشد غیر قابل استفاده برای کودکان و شیرخواران است.

وی ادامه داد: تولید کنندگانی که فلوراید محصولات آنها بیش از 1.5 میلی‌گرم در لیتر است موظف به درج عبارت " برای کودکان مناسب نمی باشد " برای محصولات خود هستند.

رئیس انجمن آب معدنی در پاسخ به این موضوع که آیا مصرف آب معدنی باعث بروز سنگ کلیه می‌شود، گفت: در مطالعات و تحقیقات انجام شده بر روی افراد در مناطقی که از رژیم آب سخت برخوردار بوده اند هیچ رابطه معنی داری میان مصرف آب سخت و بروز سنگ کلیه یافت نشده است. بنابراین آب معدنی بر افراد مبتلا به سنگ کلیه نیز تاثیر منفی نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: شبکه توزیع شهری و اتصالات وتجهیزات زیر زمینی آن در کلانشهرها از قدمتی 40 تا 50 ساله برخوردار میباشند که این امر بمفهوم انواع فرسودگی ، پوسیدگی و نهایتاً نشت آب از شبکه به بیرون میباشد.

فروهر اضافه داشت: بر اساس آخرین گزارش مسئولین در وزارت نیرو حدود 30 % از آب تصفیه شده بصورت نشت از شبکه توزیع خارج و به هدر میرود ، از طرفی در صورت بروز فشار منفی در شبکه بدلیل قطع جریان آب ناشی از خرابیها و یا صدمات احتمالی ، شانس ورود انواع آلاینده به جریان آب در شبکه افزایش خواهد داشت .

وی در پایان خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی می توان گفت که آبهای بسته بندی نسبت به آب موجود در شبکه توزیع شهری دارای مزیت‌هایی از جمله حفظ کیفیت ذاتی آب خارج شده از اعماق زمین و عدم تماس آن با محیط بیرون و یا با انواع مواد شیمیایی هستند.

دیدگاه