کمبود کود اوره تکذیب شد

با افزایش بارش باران و تقاضای کود در روزهای اخیر، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی طی اطلاعیهای از تامین و توزیع کود مورد نیاز کشاورزان به قیمت مصوب در شعب شرکت مذکور و کارگزاریهای توزیع نهاده کشاورزی خبر داد
به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی، با توجه به بارش باران در اکثر استانهای کشور و افزایش تقاضای کودهای شیمیایی بویژه کود اوره، شرکت خدمات حمایتی، کود مورد نیاز بخش کشاورزی را به میزان کافی تدارک دیده است واز طریق شعب شرکت مذکور و کارگزاریهای توزیع نهاده کشاورزی این شرکت به قیمت مصوب در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
در ادامه این اطلاعیه، آمده است : "گزارشهای پراکنده ای که از سودجویی برخی افراد و شایعاتی مبنی بر کمبود کود اوره در برخی مناطق کشور واصل شده، تکذیب میشود. شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با توجه به نیاز کشاورزان و در راستای سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی، در استانهای مختلف، کود اوره مورد نیاز را ذخیره و آماده توزیع نموده است.
بدین ترتیب کشاورزان در صورت نیاز بدون دغدغه کمبود کود، به دفاتر این شرکت در استانها و یا کارگزاریهای توزیع نهاده شرکت مراجعه و به میزان مورد نیاز کود مصرفی را به قیمت مصوب خریداری و تحویل گیرند.کشاورزان مناطق مختلف کشور در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، عدم عرضه کالا و بروز هرگونه مشکل در راستای تامین کود مورد نیاز، گزارش و شکایات خود را به دفاتر استانی ارایه کنند. مدیران شعب متبوع مکلف اند نسبت به پاسخگویی و یا رفع هر گونه مشکل احتمالی اقدام و با استقرار افراد کشیک حتی در ایام تعطیل، نیاز کشاورزان را تامین کنند."