کد مطلب: ۹۸۸۸۱۴
لینک کوتاه کپی شد

عرضه اولیه سهام شرکت فرآوری زغال سنگ پرورده طبش به تعویق افتاد

عرضه اولیه سهام شرکت فرآوری زغال سنگ پرورده طبش به تعویق افتاد

تعداد ۱۸ میلیون سهم شرکت‌ فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس، روز یکشنبه 24 اسفندماه در بازار دوم فرابورس ایران با نماد "کپروا" عرضه می‌شود

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، 10 درصد از سهام شرکت فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس برای اولین بار پس از پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران، روز یکشنبه 24 اسفندماه 1393 در نماد «کپروا» عرضه خواهد شد.

بر اساس این گزارش، از 18 میلیون سهم عرضه شده در این نوبت، 8 میلیون سهم برای کشف قیمت و 10 میلیون سهم مابقی نیز به معامله گران آنلاین اختصاص پیدا کرده است، ضمن اینکه محدودیت خرید سهام در هر کارگزاری 83 هزار سهم تعیین شده و صندوق‌های سرمایه گذاری اعم از مشترک و قابل معامله هیچ گونه سهمیه‌ای برای خرید سهام ندارند.

شرکت فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس با سرمایه 180 میلیارد ریال به تولید کنسانتره زغال سنگ می‌پردازد و شرکت‌های تکادو، معدنجو و معادن منگنز ایران سهامداران عمده آن هستند

دیدگاه