کد مطلب: ۹۸۷۰۹۵
لینک کوتاه کپی شد

رئیس سازمان امور اراضی: پدیده شاندیز در تغییر کاربری اراضی کشاورزی تخلف کرده است

رئیس سازمان امور اراضی: پدیده شاندیز در تغییر کاربری اراضی کشاورزی تخلف کرده است

افشار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای مبارزه با تغییر کاربری اراضی کشاورزی برنامه جامعی تدوین شده، گفت: ۹۰ هزار پرونده مربوط به تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دستگاه قضایی موجود است

به گزارش «نسیم»، قباد افشار با بیان اینکه دولت به دنبال حفظ اراضی کشاورزی به عنوان سرمایه کشور است، بیان داشت: پدیده شاندیز تخلف تغییر کاربری داشته و کار را بدون مجوز شروع کرده است.

وی افزود: در 5 اسفند سال جاری رئیس قوه قضائیه با اعمال ماده 18 و نقض احکام قبلی موافقت کرده و پرونده برای رسیدگی مجدد دوباره به مشهد بازگردانده شده و مراحل آن باید طی شود.

افشار بیان داشت: باید منتظر صدور حکم قضایی در مورد پرونده شاندیز باشیم، تا اگر لازم باشد، عوارض یا حقوق دولتی را پرداخت کند و در جایی دیگر اراضی کشاورزی معادل آن خریداری شود تا در این صورت مجوز ادامه ساخت شاندیز صادر شود.

وی در مورد زمین فرودگاه قم نیز گفت: زمین فرودگاه تغییر کاربری نداشته، بلکه مراحل اداری ساخت آن در سازمان امور اراضی طی نشده،‌ به همین دلیل از منابع طبیعی خواسته شده که کار را فعلا متوقف کنند تا مراحل اداری طی و کار با رسمیت قانونی پیش‌رود.

دیدگاه