کد مطلب: ۹۸۲۹۲۸
لینک کوتاه کپی شد

سرپرست موسسه اعتباری آرمان: دلیل خروج پول از بانک‌ها ربطی به ما ندارد

سرپرست  موسسه  اعتباری  آرمان: دلیل خروج پول از بانک‌ها ربطی به ما ندارد

علیرضا پایین محلی در گفتگو با «نسیم»،افزود که موسسه اعتباری آرمان صددرصد،آیین نامه‌های بانک مرکزی را رعایت می‌کند/ سود 35 درصدی را تکذیب می‌کنم

سرپرست موسسه اعتباری آرمان ارایه سود 35 درصدی به سپرده گذاران این موسسه را تکذیب کرد و گفت که موسسه اعتباری آرمان صددرصد،آیین نامه های بانک مرکزی را رعایت می کند.

علیرضا پایین محلی در گفتگو با نسیم، پیرامون وضعیت کنونی موسسه آرمان افزودکه پذیره نویسی این موسسه انجام شده و درحال حاضر موسسه اعتباری آرمان نزدیک به 30 هزار سهام دار دارد.

امروز، معاون نظارتی بانک مرکزی اعلام کرده با توجه به روند اداری طی شده از مجموع هفت موسسه ای که متقاضی مجوز هستند، سه موسسه "آرمان"، "نور" و "بانک مهر اقتصاد" در مراحل پایانی اخذ مجوز هستند .

پایین محلی، از علاقه موسسه متبوع خود به تبدیل شدن به بانک هم گفت که این موسسه از نزدیک به 10 تعاونی تشکیل شده که طبق سیاست های بانک مرکزی، پس از ساماندهی در قالب موسسه آرمان به فعالیت خود می پردازد.

به گفته نایب رئیس هیات مدیره موسسه اعتباری آرمان، کارکرد این موسسه در قیاس با بانک ها محدود تر بوده و افزود که البته ارایه وام در موسسات با شیوه های ساده تری صورت می گیرد.

وی، سرمایه این موسسه را طبق قانون بانک مرکزی 3 هزار میلیارد ریال دانست و درباره خروج سپرده افراد از بانک ها و سرازیر شدن آن به حساب موسسات مالی و اعتباری به دلیل ارایه سود بیشترگفت که پول موسسات هم در حساب بانک ها قرارداشته و در واقع دلیل خروج پول از بانک ها ارتباط چندانی با موسسات ندارد چراکه بانک ها از ابزارهای متنوع تری نسبت به موسسات برخوردارند.

پایین محلی با اشاره به ابزار های متنوع شبکه بانک ها افزودکه موسسه اعتباری آرمان ابزار جدیدتری نسبت به ابزار موجود در بازار نداشته و ابزار جدیدی هم به سیستم بانکداری اضافه نکرده، بلکه درانجام امور با سهولت بهتری برخورد می کند.

دیدگاه