کد مطلب: ۹۵۸۴۶۰
لینک کوتاه کپی شد

"مجوز انتشار 9 هزار میلیون یورو اوراق مشارکت ارزی داده شد"

"مجوز انتشار 9 هزار میلیون یورو اوراق مشارکت ارزی داده شد"

بر اساس لایحه بودجه آینده، به چهار شرکت اصلی زیرمجموعه وزارت نفت، مجوز انتشار 9 هزار میلیون یورو اوراق مشارکت ارزی داده شده است

به گزارش «نسیم»، در قالب لایحه بودجه سال 1394 کل کشور در بخش سهمیه استفاده از اوراق مشارکت ارزی و یا صکوک اسلامی، به شرکت ملی نفت پنج هزار میلیون یورو، شرکت ملی گاز 1000 میلیون یورو، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی 1000 میلیون یورو و به شرکت ملی صنایع پتروشیمی2000 میلیون یورو مجوز داده شده است .

این گزارش می‌افزاید: طبق بند الف تبصره 6 لایحه بودجه سال 1394 کل کشور به شرکتهای وابسته و تابعه وزارتخانه‌های نیرو، نفت، راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی و همچنین سازمان انرژی‌ اتمی ایران اجازه داده می‌شود که با رعایت قانون نحوه انتشار اوراق مشارکت تا سقف 100 هزار میلیارد ریال برای احیای طرحهای انتفاعی دارای توجیه فنی، اقتصادی و مالی خود با اولویت اجرای پروژه‌ها و طرحهای میادین نفت و گاز مشترک با همسایگان و مهار آبهای مرزی و سایر طرحهای حمل و نقل، آبرسانی و .. اوراق مشارکت ریالی و یا صکوک اسلامی منتشر کند .

دیدگاه