کد مطلب: ۹۴۲۰۳۳
لینک کوتاه کپی شد

رئیس ایمیدرو: طرح‌های جدید فولاد، خام فروشی سنگ آهن را محدود می‌کند

رئیس ایمیدرو: طرح‌های جدید فولاد، خام فروشی سنگ آهن را محدود می‌کند

مهدی کرباسیان افزود:‌ تنها در کمتر از یکسال آتی حدود چهار میلیون تن به ظرفیت تولید کنسانتره در کشور افزوده می‌شود که بیش از پنج میلیون تن سنگ آهن نیاز دارد

به گزارش «نسیم»، وی گفت: با راه اندازی طرح های فولادی، صادرات سنگ آهن تولید داخل به صورت خام کاهش می یابد و شرکت های فولادی، مصرف کننده عمده این ماده معدنی خواهند بود .

کرباسیان پیش بینی کرد که از سال 94 و 95 به طور مستمر صادرات صادرات سنگ آهن کاهش خواهد یافت که این امر ناشی از وارد مدار شدن طرح های صنعت فولاد همچون کنسانتره و گندله سازی، آهن اسفنجی و فولاد سازی است.

رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین به چالش های دسترسی به منابع حاصل از «حق انتفاع» از پروانه بهره برداری از معادن اشاره کرد و گفت:‌ متاسفانه در سال های گذشته مدیران وقت، به گونه ای در ایمیدرو تصمیم گیری کردند که در سال 92 سهم این سازمان از حق انتفاع به 40 درصد رسید و در سال 93 به 26 درصد کاهش یافته است. این امر موجب شد برای اتمام طرح های نیمه تمام زمان بیشتری صرف شود .

دیدگاه