کد مطلب: ۹۳۹۹۹۵
لینک کوتاه کپی شد

نعمت‌زاده: در بودجه 94 ردیفی برای پرداخت جوایز صادراتی در نظر گرفته می‌شود

نعمت‌زاده: در بودجه 94 ردیفی برای پرداخت جوایز صادراتی در نظر گرفته می‌شود

وزیر صنعت افزود: تأکید رئیس‌جمهور این است که تمام سدهای پیش روی صادرات غیر نفتی به عنوان پیشران خروج از رکود باید برداشته شود/ بهبود فضای بین‌المللی از الزامات توسعه صادرات است

به گزارش خبرنگار‌ «نسیم»، محمدرضا نعمت زاده در مراسم روز ملی صادرات در تهران با بیان اینکه علی رغم تمام موانع داخلی صادرات کشور طی سال‌های گذشته از رشد مناسبی برخوردار بوده است، گفت: در شش ماهه ابتدای سال جاری صادرات کالایی به 23 میلیارد دلار و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز به 5 میلیارد دلار رسیده است که به ترتیب 20 درصد و 13 درصد رشد را نشان می دهد.

وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: در یک سال گذشته مواردی از سوی دولت در جهت ایجاد تسهیلات برای صادرات صورت گرفته که در راس آن تشکیل هر سه ماه یک بار جلسه شورای عالی صادرات با حضور معاون اول رئیس جمهور است.

وی تصریح کرد: فعال سازی دیپلماسی اقتصادی، لغو پیمان سپاری ارزی، حذف اعمال مالیات بر صادرات، تهیه بسته خروج از رکود و حذف استاندارد اجباری کالاهای دارای استاندارد از جمله حمایت‌های دولت از صادرکنندگان بوده است.

دیدگاه