کد مطلب: ۹۳۱۶۸۶
لینک کوتاه کپی شد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات: واردات خودر و استفاده از صنایع خارجی، ضرورت نظام نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات: واردات خودر و استفاده از صنایع خارجی، ضرورت نظام نیست

منظری‌‌توکلی در گفتگو با «نسیم» افزود: دولت باید در خصوص استفاده از خودروهای تولید داخل پیشتاز باشد/ دولت از واردات خودرو صرف‌نظر کند

علیرضا منظری توکلی در گفتگو با «نسیم»، افزود: یکی از دلایلی که رئیس مجلس با واردات 944 خودرو در بخش‌های نهاد ریاست‌جمهوری و وزارت نفت مخالفت کرد از لحاظ عرف و الگو بودن دولت است که اگر خلاف آنچه که هست عمل کند تفکرات نادرستی در اجتماع و زیان‌های جبران‌ناپذیری را در بخش‌های صنعتی به وجود خواهد آورد.

وی در خصوص واردات بی‌رویه محصولات خارجی و زیان‌های ناشی از آنها در بخش‌های مختلف صنایع تولیدی، اظهار کرد: واردکردن خودر و استفاده از صنایع خارجی ضرورت نظام نیست، یکی از راه‌هایی که می‌توان صنایع خودروسازی را تقویت کرد استفاده از خودروهای داخلی می‌باشد و دولت باید در این ضمینه پیشتاز باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با «نسیم»، در مورد ایمنی و استفاده از استانداردهای خودروهای داخلی تأکید کرد: خودروهای ساخته شده توسط خودروسازان داخلی از لحاظ ایمنی و استاندارهای روز مورد قبول می‌باشند و اگر از این نوع خودرها در بخش‌های عمومی و دولتی استفاده شود از تولید ملی حمایت کرده‌ایم.

وی اذعان کرد: یکی از علل زیان بار بودن واردات خودرو، خروج ارز از کشور در زمانی که به شدت نیازمند آن هستیم می‌باشد، باید به جای خروج ارز به فکر جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی که ارز را وارد کشور می‌کنند باشیم، دولت از واردات خودرو صرف‌نظر کند.

منظری توکلی تصریح کرد: اگر ارز درنظر گرفته برای واردات خودرو را در بخش‌هایی نظیر صنعت، کشاورزی و زیرساخت‌ها در نظر بگیرند، فعالیت‌های بسیار مثبتی را می‌توان در این بخش‌ها شاهد باشیم.

دیدگاه