کد مطلب: ۹۱۸۹۳۸
لینک کوتاه کپی شد

رئیس‌کل بیمه مرکزی: شرکت‌‌های بیمه خارجی تحریم‌ها را لغو نکرده‌‌اند

رئیس‌کل بیمه مرکزی: شرکت‌‌های بیمه خارجی تحریم‌ها را لغو نکرده‌‌اند

امین در نشست خبری با بیان اینکه بر اساس توافقنامه ژنو باید تحریم‌‌های بیمه‌‌ای برداشته شود، گفت: هنوز هیچ اقدام اجرایی از سوی آنها در این زمینه صورت نگرفته است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محمدابراهیم امین در نشستی خبری بمناسبت هفته دولت یکی از مشکلات این صنعت را وجود نرخ‌نامه‌ها و حق‌بیمه‌های غیرمنطقی دانست و افزود: به پژوهشکده بیمه ماموریت داده شده که یک نرخ‌نامه مشورتی تهیه کنند که پس از 8 ماه مطالعه و ارزیابی کتاب نرخ‌نامه مشورتی هفته گذشته منتشر شد که امید می‌رود با استفاده از این کتاب شاهد کاهش بی‌نظمی در ارائه نرخ‌نامه‌های بیمه در کشور باشیم.

امین رئیس‌کل مرکزی با بیان اینکه شرکت های بیمه گر خارجی به امید حضوبر در بازار ایران رفت و آمدهای متعددی به ایران دارند افزود: ولی هنوز هیچ اقدام اجرایی از سوی آنها در زمینه پوشش‌های اتکایی صورت نگرفته است.
وی همچنین حق بیمه سالانه بیمه های بازرگانی در سال 92 را 16 هزار و 200 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این رقم در سال 91 13 هزار و 100 میلیارد تومان بوده که از یک رشد 23.2 دهم درصدی حکایت می کند.
به گفته امین حق بیمه سرانه با یک رشد 22 درصدی 170 هزار تومان در سال 91 به 210 هزار تومان در سال 92 افزایش یافت.
این مقام مسئول همچنین تعداد بیمه‌نامه‌های صادر شده را نیز در سال گذشته 43 میلیون اعلام کرد و گفت: سهم بیمه‌نامه زندگی در پورت فرم‌های بیمه‌ای از 68 دهم درصد به 9.1 درصد رسیده است.
به گفته رئیس‌کل بیمه مرکزی ایران ضریب پرداخت خسارت در سال گذشته با 34 درصد رشد همراه بوده به طوری که این میزان از 7800 میلیارد تومان در سال 91 به 10 هزار و 500 میلیارد تومان رسیده است.
وی همچنین از افزایش سهم بخش غیر دولتی در بازار بیمه ای کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر 9.56 درصد در دست بخش خصوصی است.
دیدگاه