مدیرعامل بورس: بازار سرمایه قابلیت جذب سرمایهگذاران خارجی را دارد

قالیباف اصل افزود: در کشورهایی مانند ترکیه و اردن حدود 60 تا 65 درصد سهام شناور را سرمایهگذاران خارجی معامله میکنند
به گزارش «نسیم»، حسن قالیباف اصل در جلسه هم اندیشی مسایل روز بازار سهام که با حضور مدیرعامل بورس تهران، دبیر کل کانون کارگزاران و مدیران عامل شرکت های کارگزاری تشکیل شد، با اشاره به افزایش سرمایه بورس تهران و پیشرفت احداث ساختمان جدید بورس ، افزود: بازار سرمایه توسعه خوبی داشته و هم اکنون حدود 1215 ایستگاه کاری برای دسترسی معامله گران ایجاد شده است.
وی درخصوص توسعه معاملات آنلاین گفت: از ابتدای سال تاکنون میزان معاملات خرد و بلوک بالغ بر 7500 میلیارد تومان بوده که از این میزان 30 درصد متعلق به معاملات آنلاین است و نسبت به دوره مشابه سال گذشته که 15 درصد بود رشد 100 درصدی به دنبال داشته است. با توجه به علاقه سرمایه گذاران، توسعه و تقویت معاملات بر خط منطقی به نظر می آید و سرمایه گذاران خارجی هم فقط از طریق آنلاین می توانند وارد بازار سرمایه کشور شوند.
قالیباف اصل گفت: سال گذشته 7 شرکت جدید در بورس پذیرفته شد و تجربه نشان داده است که حضور شرکت های جدید در بازار سرمایه علاوه بر کمیت به کیفیت بازار کمک می کند و هر چقدر بازار بزرگ تر شود در تصمیم گیری ها ی کلان به آن توجه بیشتری می شود. برای امسال هم ورود 10 شرکت جدید به بورس تهران در دستور کار دیده شده است.
سخنگوی بورس ادامه داد: باید ابزار های جدید طراحی شود تا پول در بازار باقی بماند.به طور کلی مجموعه بورس از جمله کارگزاران مسئولیت مضاعف دارند تا ابزاری غیر از سهام را به ناشران برای تامین مالی و به سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری معرفی کنند.هر چقدر سبدی را که در قالب سهام و اوراق بدهی تهیه و ارائه می کنیم ، بزرگتر و کامل تر باشد؛ مردم بیشتر جذب بورس شده و مقامات دولتی هم به بازار سرمایه بیشتر توجه می کنند.