کد مطلب: ۸۹۱۳۳۴
لینک کوتاه کپی شد

آل‌اسحاق: حجم تجارت ایران و امارات بیشتر از ۱۰ میلیارد دلار است

آل‌اسحاق: حجم تجارت ایران و امارات بیشتر از ۱۰ میلیارد دلار است

رئیس اتاق بازرگانی تهران در جمع هیأت تجاری امارات گفت: رابطه دو کشور تاریخی است که حتی نوسانات هم روی آن تأثیر ندارد و آماده‌ایم، در زمینه‌های نفتی، گردشگری و صنعتی از سرمایه‌گذاران اماراتی در ایران استفاده کنیم

به گزارش «نسیم»،‌ یحیی آل‌اسحاق پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای که با حضور هیأت تجاری و بازرگانی امارات متحده عربی در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، اظهار امیدواری کرد، تا این سفر مقدمات رفت و آمدهای بیشتری برای مبادلات تجاری باشد .

آل‌اسحاق با تاکید بر اینکه روابط ایران و امارات یک رابطه تاریخی است، افزود: رابطه ما بحث امروز و دیروز نیست و علیرغم حوادث مختلف هیچ‌گاه این رابطه قطع نشده است، حتی در شرایط بحرانی مانند جنگ تحمیلی شاهد همکاری‌ خوبی از برادران اماراتی در آن زمان بوده‌ایم و اگرچه روابط بین دو کشور نوساناتی داشته، اما هیچ‌گاه قطع نشده و حجم مبادلات ما هیچ وقت کمتر از 10 میلیارد دلار نبوده است، اگرچه ظرفیت دو کشور بیشتر از این رقم است .

آل اسحاق به این نکته اشاره کرد که اکنون فرصت‌های بسیاری در زمینه سرمایه‌گذاری در جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده، تا جائی که در حوزه نفتی در طول 5 سال 500 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری قطعی شده و در بقیه حوزه‌ها این رقم 300 تا 400 میلیارد دلار برای سرمایه‌گذاری خواهد بود، چرا که کشورهای اطراف دو کشور بازاری 300 تا 400 میلیون نفری دارند که ایران و امارات می‌توانند در بسیاری از حوزه‌ها مکمل یکدیگر باشند .

وی ایران را کشوری مناسب برای سرمایه‌گذاری در عرصه صنعت، صنایع غذایی، حمل و نقل، هتل‌داری و گردشگری از بندر گرفته تا راه و جاده عنوان کرد .

آل اسحاق همچنین خطاب به تجار اماراتی به این نکته صحه گذاشت که ایران از لحاظ نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد که آمارهای جهانی هم آن را تائید می‌کنند .

آل اسحاق تصریح کرد: از نظر زیرساخت‌ها هم وقتی وارد هر شهری می‌شویم 3 تا 4 شهرک صنعتی وجود دارد که با 30 تا 40 درصد ظرفیت کار می‌کنند که با سرمایه گذاری مشترک بین دو کشور می‌توان زمینه ساز توسعه این گونه مسائل را دو چندان کرد .

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اینکه ایران در حوزه‌های مختلفی اعم از ترانزیت، بازار بزرگی در منطقه دارد و دروازه طلایی محسوب می‌شود، افزود: در عین حال بازگشت سرمایه در ایران در برخی پروژه‌ها تضمینی است و خوشبختانه با شرایطی که در کشور بوجود آمده دیر یا زود مسائل‌مان با منطقه و جهان حل خواهد شد و امیدواریم شرایط جدید با دوستان قدیم بهتر و زودتر از دیگران همکاری کنیم .

آل اسحاق ضمن تاکید بر اینکه امارات نیز فرصتهای خوبی برای سرمایه‌گذاری دارد، گفت: از آنجایی که بسیاری از ایرانیان در امارات سکونت داشته و فعالیت می‌کنند گاهی با مسائلی مانند مسکن، ویزا، رفت و آمد و مشکلات بانکی مواجه می‌شوند که امیدواریم با کمک همتایان‌مان در امارات این مسائل حل شود .

وی مشکلات در رابطه به نقل و انتقالات مالی را یکی دیگر از مسائلی دانست که با اعمال نظر قابل حل خواهد بود .

آل اسحاق گفت: عزم دولت یازدهم و آقای روحانی بر توسعه روابط است که اکنون آثار عملی آن را در اقتصاد هم شاهدیم که توسعه روابط با کشورهای همسایه‌ای مانند امارات در اولویت قرار دارد .

دیدگاه