کد مطلب: ۸۹۰۱۳۱
لینک کوتاه کپی شد

"هلدینگ خلیج‌فارس" 45 درصد تعدیل مثبت داشت

"هلدینگ خلیج‌فارس" 45 درصد تعدیل مثبت داشت

این نماد معاملاتی که از تاریخ 29 اردیبهشت به منظور بررسی اطلاعات شرکت، متوقف شده بود جدیدترین اطلاعات خود را در خصوص تغییرات دارایی و اثر آن بر سود سال مالی 94 منتشر کرد

به گزارش «نسیم»، شرکت هلدینگ خلیج فارس پیش‌بینی درآمد هر سهم شرکت اصلی برای سال مالی 94 را با سرمایه 24 هزار و و 788 میلیارد و 614 میلیون ریال با 45 درصد تعدیل مثبت در مقایسه با سال مالی 93، مبلغ 2 هزا رو 45 ریال اعلام کرد.همچین شرکت پیش‌بینی درآمد هر سهم تلفیقی گروه (پس از کسر سهم اقلیت) برای سال مالی 94 را مبلغ 2هزار و 262 ریال اعلام کرده است.
این شرکت سود نقدی هر سهم پیشنهادی هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سال مالی 94 را معادل 50 درصد سود هر سهم اعلام کرده است.
شرکت پیش‌بینی درآمد هر سهم شرکت اصلی برای سال مالی 93 را در نخستین پیش بینی مبلغ 921 ریال و در دی و اسفند92 و اردیبهشت 93 و همچنین مطابق اطلاعیه اخیر مبلغ یک هزار و 406 ریال اعلام کرده است.
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 93 با توجه به اتمام سال مالی شرکت‌های فرعی (سال مالی شرکت های فرعی پایان اسفندماه می باشد) و تسویه مطالبات ارزی از شرکت بازرگانی پتروشیمی (تملک سهام شرکت گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان در ازای طلب) مورد بازنگری قرار نگرفته است.
پیرو اطلاعیه شفاف سازی در اردیبهشت 93 در خصوص تسهیلات اخذ شده از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، به استحضار می رساند "طبق قرارداد منعقد فیمابین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت اصلی، تقسیط و بازپرداخت بدهی های ناشی از انتقال مطالبات شرکت ملی صنایع پتروشیمی از شرکت های فرعی واگذار شده به شرکت اصلی اعم از ریالی و ارزی ‌بایستی طی 36 ماه از ابتدای آذرماه 1391 آغاز می‌شود. همچنین از تاریخ خصوصی شدن شرکت اصلی کارمزد تقسیط بدهی ها و وجه‌التزام مربوط به اقساط معوق قابل محاسبه است. با توجه به واگذاری های انجام شده طی سنوات 1391 و 1392، شرکت اصلی از تاریخ 17 خردادماه 1392 خصوصی تلقی می‌شود، لیکن از بابت کارمزد و وجه‌التزام متعلقه مبلغی در صورت سود و زیان پیش‌بینی شده درج نشده است".
شرکت طی نامه ای در 4 خرداد اعلام کرده است که 40 درصد سهام شرکت SPG(مالک 50 درصدی سهام شرکت پلیمر آریا ساسول) را خریداری کرده است. لذا در پیش بینی عملکرد سال مالی 94، سود حاصل از سرمایه گذاری در شرکت مزبور را نیز درج کرده است. اضافه می کند مالکیت 50 درصد دیگر از سهام شرکت پلیمر آریا ساسول در اختیار شرکت پتروشیمی پارس است.
دیدگاه