کد مطلب: ۸۳۳۵۲۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از تصویب و ابلاغ دستورالعمل عرضه نفت خام در بورس خبر داد و گفت: طی روزهای آینده، نفت خام در بورس انرژی عرضه می‌شود/ این فعالیت در ابتدا با عرضه دو تا سه هزار بشکه نفت خام آغاز می شود و سقف 10 هزار بشکه برای آن در نظر گرفته شده است

به گزارش «نسیم»، رکن الدین جوادی از عرضه نفت خام در بورس طی روزهای آینده خبر داد و گفت: این فعالیت در ابتدا با عرضه 2 تا 3 هزار بشکه نفت خام آغاز می شود و سقف 10 هزار بشکه برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این که این فرایند برای رسیدن به بلوغ، به زمان نیاز دارد، مزیتهای عرضه نفت خام را در بورس انرژی مورد تاکید قرار داد و افزود: نفت خام تنها به مصرف کنندگان واقعی تحویل داده می شود و شرکت ملی نفت ایران وارد بورس بازی نخواهد شد.

طرح اولیه تاسیس بورس نفت در سال 1379 نوشته شد اما از آن زمان تاکنون به دلایل مختلفی عرضه نفت خام در بورس به نتیجه نرسید. دو سال پیش نیز نفت خام، نخستین‌بار در بورس کالا عرضه شد که به ‌دلیل اختلاف بر سر نحوه قیمت‌گذاری، با شکست مواجه شد. با پیگیری عرضه نفت خام در بورس انرژی و تصویب این تصمیم در هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران، هفته گذشته نشست مشترکی بین متولیان این امر در بورس انرژی و شرکت ملی نفت برگزار و آخرین تصمیمات لازم برای عرضه مطلوب نفت خام در بورس اتخاذ شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال انتشار اوراق صکوک در این شرکت گفت: انتشار این اوراق در مصوبات قانونی مورد تاکید قرار گرفته است و به منظور اجرایی کردن این مصوبات، کارگروهی در شرکت ملی نفت ایران تشکیل شده و مشغول فعالیت است.

جوادی خاطرنشان کرد: انتشار اوراق صکوک در برنامه سال آینده شرکت ملی نفت ایران قرار دارد.

دیدگاه