کد مطلب: ۸۱۹۱۵۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

عضو هیأت مدیره مخابرات ایران: چنانچه مشکل ورود و تأمین تجهیزات مخابراتی رفع شود، به‌طور قطع تا پایان امسال، ۹۰ درصد مشکل فیش‌های باقیمانده در نوبت دریافت تلفن ثابت حل خواهد شد/ مشکل اصلی واگذاری تلفن ثابت در تهران بیشتر در حومه پایتخت و شهرک‌های اطراف استان است

به گزارش «نسیم»، سمیع‌الله صادقی عضو هیأت مدیره این شرکت با اشاره به اینکه هم‌اکنون در بسیاری از مراکز مخابراتی تهران مشکل فیش‌های در نوبت دریافت تلفن رفع شده است، اظهار کرد: در حال توسعه خطوط تلفن ثابت هستیم؛ برای مثال در مراکز مخابراتی اگر 26 هزار فیش تلفن فروخته می‌شود بالغ بر 30 هزار خط نصب شده است تا متقاضیان در نوبت دریافت تلفن نمانند و ارائه ندادن به موقع خدمات در سال گذشته، جبران شود.

به گفته صادقی، مشکل اصلی واگذاری تلفن ثابت در تهران بیشتر در حومه پایتخت و شهرک‌های اطراف استان است که مخابرات تهران برای تلفن ثابت برنامه‌های توسعه‌ای مدنظر دارد.

او افزود: چنانچه مشکل ورود و تأمین تجهیزات مخابراتی رفع شود، به‌طور قطع تا پایان امسال، 90 درصد مشکل فیش‌های باقیمانده در نوبت دریافت تلفن ثابت حل خواهد شد.

دیدگاه