کد مطلب: ۸۰۲۲۴۵
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه در گذشته شاهد دو موج افت شاخص و قیمت‌ها بوده‌ایم،گفت: نوسان همواره جزء ذات بازار است/ مصوبات مجلس در خصوص حقوق مالکانه معادن و نرخ 15 سنتی خوراک پتروشیمی‌ها بر افت شاخص تاثیرگذار بود

به گزارش «نسیم»، سعید شیرزادی در برنامه پایش با تأکید بر اینکه 2 صنعت سنگ آهن و پتروشیمی بیش از 50 درصد بازار را در اختیار دارد، گفت: تصمیمات اخیر مجلس تأثیر بسزایی در این 2 گروه داشته است.
این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به سؤالی درباره شائبه دستکاری شاخص بازار و نوسان تصنعی آن تصریح کرد: عمدتاً در بورس‌های توسعه یافته دنیا، کنترل معاملات وظیفه نهاد ناظر است اما در شرایط فعلی سازمان بورس اوراق بهادار در نهاد ناظر باید به سرمایه‌گذاران کمک کرده و از انحراف بازار جلوگیری کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد بازارگردان و کنترل سیستم خودکار معاملات یکی از مواردی است که باید بورس تهران به آن نقطه برسد.
دیدگاه