کد مطلب: ۷۹۹۷۶۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، از افتتاح بیش از 154طرح عمرانی و صنعتی در ایام مبارک دهه فجر با سرمایه‌گذاری هفت هزار و 861 میلیارد ریالی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سراسر کشور خبر داد

به گزارش «نسیم»، فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه در این ایام حدود 80 پروژه عمرانی با سرمایه‌گذاری 593 میلیارد ریال در 17 استان به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: همچنین در دهه مبارک فجر حدود 74 واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری 7 هزار و 268 میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، طرح‌های قابل افتتاح را عمدتا در حوزه‌های زیر ساختی به ویژه شبکه جمع آوری وتصفیه خانه فاضلاب، شبکه توزیع گاز، آبرسانی و زیرسازی آسفالت عنوان کرد وگفت: علاوه براین، سازمان با به‌کارگیری سیاست‌های تشویقی و تکمیل زیرساخت‌های صنعتی، توانسته بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاران در شهرک‌ها ونواحی صنعتی فراهم کند، به طوری‌که با تکمیل 31 هزار و 99 واحد صنعتی، امکان اشتغال را برای 651 هزار و 91 نفر در این مناطق صنعتی ایجاد کرده است.

مقیمی تصریح کرد: قراردادهای منعقده نیز رشد چشمگیری داشته و تا پایان آذر سال جاری بیش از 60 هزار قرارداد همکاری با این مجموعه منعقد شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون 931 شهرک و ناحیه صنعتی به تصویب هیات دولت رسیده است که از مجموع این تعداد، حدود 549 شهرک و 382 ناحیه صنعتی را شامل می‌شود.

مقیمی با بیان اینکه تاکنون 711 شهرک و ناحیه صنعتی آماده واگذاری زمین به بخش خصوصی هستند، تصریح کرد: علاوه براین، تاکنون 51 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی در سراسر کشور ایجاد شده که از این تعداد، 40 شهرک صنعتی و 11 ناحیه صنعتی را شامل می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: آمارهای اعلام شده از سوی شرکت‌های زیر مجموعه سازمان نشان می دهد که میزان سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تا پایان آذرماه سال جاری بالغ بر 325 هزار و 967 میلیارد ریال است.

مقیمی، افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک را یکی دیگر از سیاست‌های اصلی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برشمرد و افزود: این مجموعه با توسعه و تکمیل زیر ساخت‌های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، فضای مناسبی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده تا فعالان اقتصادی با صرف هزینه کمتر از امکانات بیشتری بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 664 شهرک صنعتی از نعمت آب، 724 شهرک از نعمت برق، 433 شهرک از نعمت گاز برخوردار هستند.

دیدگاه