کد مطلب: ۷۶۳۷۵۸
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در گفتگو با «نسیم»: سودهای انباشته در تولیدات لوازم خانگی بسیار بالاست/ دیگر تقاضای کاذبی در بازار نداریم و مردم براساس نیاز روز خود خرید می‌کنند/ هیچ نگرانی از بابت قیمت‌ اقلام در دو ماه‌ پایانی سال وجود ندارد

محمد طهان‌پور با اشاره به ثبات ایجاد شده در نظام عرضه و تقاضا، گفت: در سال گذشته نوعی تقاضای کاذب در بازار ایجاد شده بود و متقاضیان بر این باور بودند که امروز بهتر از فرداد خواهد بود در حالیکه در حال حاضر مردم بر اساس نیاز امروز خود اقدام به خرید می‌کنند و هیچ نگرانی از بابت قیمت‌ اقلام در ماه‌های آتی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در سال جاری هیچگونه افزایش قیمتی در لوازم خانگی وجود نداشته است، ادامه داد: حتی در برخی موارد همچون اجاق گاز و تلویزیون با کاهش 15 درصدی قیمت‌ها مواجه بودیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ادامه داد: همچنین با توجه به رکود ایجاد شده برای ایام پایانی سال و سال آینده هیچگونه افزایش قیمتی در بازار وجود نخواهد داشت.

طهان‌پور از ضرورت بازنگری در شیوه‌های تولید سخن گفت و افزود: در حال حاضر سودهای انباشته در تولیدات لوازم خانگی بسیار بالاست بر همین اساس در صورت لغو ممنوعیت واردات گروه 10 و آزاد‌سازی واردات تمامی لوازم خانگی و ایجاد فضای رقابتی، تولید‌کنندگان با مشکل مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به بهره‌وری بسیار پایین در واحدهای تولیدی کوچک، بر این باور است که امروز در کشورهای صنعتی دنیا تولید در مقایس کوچک معنا و مفهومی ندارد بر همین اساس نباید زیاد نگران واحدهای تولیدی که با آزادسازی واردات و ایجاد یک فضای رقابتی از گرودنه رقابت خارج می‌شوند، بود.

دیدگاه