اخبار آرشیوی

معاون وزیر صنعت در گفتگو با «نسیم» از پیشنهاد تعیین عوارض 10 درصدی برای خامفروشی محصولات معدنی در سال 93 در راستای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در بخش تولید و صادرات به وزیر صنعت خبر داد و گفت: هماکنون سهم مواد معدنی خام در تولید ناخالص داخلی 0.9 درصد است
جعفر سرقینی همچنین به «نسیم» گفت: در حال حاضر هیچگونه عوارضی برای خامفروشی و صادرات محصولات معدنی بدون فرآوری وجود ندارد.
وی میزان استحصال مواد معدنی در سال گذشته را 370 میلیون تن اعلام کرد و افزود: بر اساس هدفگذاری صورت گرفته، پیشبینی میشود که این میزان در تا پایان سال جاری به 400 میلیون تن افزایش یابد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی همچنین میزان بودجه در نظر گرفته شده برای این بخش از محل درآمدهای عمومی را یک هزار و 800 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته 65 درصد از منابع باید در معدن هزینه شود.