کد مطلب: ۷۱۸۶۷۹
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار در گفتگو با «نسیم»: در روزهای گذشته قیمت میوه‌های وارداتی روند افزایشی داشته در حالیکه میوه‌های داخلی از ثبات نسبی برخوردار بوده است/ در حال حاضر هر کیلو انار صادراتی بین سه هزار و 500 تا چهار هزار تومان به فروش می‌رسد

حسین مهاجران از افزایش 30 درصدی قیمت موز در آستانه شب یلدا و خبر داد و افزود: قیمت هر کیلو از این محصول از سه هزار تومان در روزهای گذشته به چهار هزار و 500 تومان افزایش یافته است همچنین هر کلیو گلابی تخم نطنز مشهد نیز به قیمت هر کیلو 15 هزار تومان عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه قیمت آناناس با یک افزایش نسبی مواجه بوده است، بهای یک کارتن از این محصول در میدان میوه و تره بار مرکزی را 150 هزار تومان و یک عدد آن را 25 هزار تومان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر هر عدد آناناس در سطح بازار به قیمت 30 تا 40 هزار تومان به فروش می‌رسد.

به گفته وی، در حال حاضر هر کیلو انار سردخانه‌ای درجه یک به قیمت چهار هزار و 500 تومان، هدوانه میناب 800 تومان و هندوانه دزفول 400 تومان، تامسون شمال بین 800 تا 1200 تومان به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار از کاهش 25 درصدی قیمت نارنگی و پرتقال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: این روند کاهشی در برخی دیگر از محصولات همچون هندوانه نیز شاهد بودیم چرا که سال گذشته بهای هر کلیو هندوانه میناب حدود دو هزار و 500 تومان است.

وی از کاهش 500 تومانی قیمت سیب در سطح بازار خبر داد و قیمت کنونی این محصول را سه هزار و 500 تومان اعلام و تصریح کرد: همچنین نارنگی شمال نیز به قیمت 800 تا دو هزار تومان و نارنگی جنوب که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است به نرخ سه هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد.

دیدگاه