کد مطلب: ۶۶۵۹۷۰
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

وزیر نفت در "گفتگوی ویژه خبری": دنیا منتظر روان‌تر شدن تحریم‌ها برای استفاده از منابع ایران است/ دارای اهرم بزرگ در بازار نفت و گاز هستیم که دنیا توان نادیده گرفتن ما را ندارد/ در زمستان کمبود گازی نخواهیم داشت/ تا روزی که خدا بخواهد هستم و اهل استعفا نیستم

به گزارش «نسیم»، بیژن نامدارزنگنه با اشاره به افزایش تدریجی سهم گاز در سبد انرژی در دنیا و تشکیل مجمع کشورهای صادرکننده گاز گفت: نفس تشکیل این اجلاس مهم بود چرا که اوپک هم تا 12 سال نقش تأثیر‌گذاری نداشت ولی در سال 1352 به یک باره توانست نقش خود را در بازار انرژی ایفا کند.
وزیر نفت ادامه داد: با راه‌اندازی کامل پارس‌جنوبی، حدود 24 میلیارد دلار به صادرات کشور افزوده شده که در این صورت 30 میلیارد دلار در موازنه اقتصادی تأثیر می‌گذارد.
وی به سیستم سی.اچ.پی در جهان اشاره کرد و گفت: استفاده از این سیستم راندمان حرارت گرمایش و سرمایش را در واحدهای مسکونی به 80 درصد می‌رساند که در این صورت سرمایش و گرمایش ارزان شده در واقع از محل صرفه‌جویی مصرف‌کننده پول این مسأله به او داده می‌شود.

دیدگاه