کد مطلب: ۶۴۲۶۰۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

سخنگوی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با تاکید بر اینکه تقویت بنگاه‌های تولیدی و صنعتی یکی از مولفه‌های اصلی رشد اقتصاد است بنگاه‌‌های زودبازده را نسخه‌ای شفابخش برای حل معضل بیکاری کشور دانست

به گزارش «نسیم»، هادی ابوی با اشاره به اینکه بنگاه‌‌های زود بازده کارآفرین می‌توانند یک نسخه شفا بخش برای حل معضل بیکاری باشند افزود: علت اینکه این طرح‌ می‌تواند موفقیت آمیز باشد این است که این بنگاه‌ها مبتنی بر رویکرد کارآفرینی هستند که با عنوان خوشه‌های صنعتی به حفظ و پایداری صنایع بزرگ کمک کنند و جریان کارآفرینی و تولید محوری را گسترش دهند.
وی به منظور مقابله با بحران بیکاری در سال‌های آینده و ایجاد اشتغال پایدار توصیه کرد و افزود: تولید باید در متن برنامه‌های دولت قرار بگیرد و قوانین مربوط به اشتغال و فضای کسب و کار بازنگری شود.
به اعتقاد ‌ ابوی در فرایند ایجاد اشتغال، یک کارآفرین یا تولید کننده به سرمایه اولیه نیاز دارد اما حتی اگر این سرمایه را هم فراهم کند باز هم نیازمند حمایت مالی بانک‌ها است.
این فعال کارگری افزود: گرچه تلاش همه دولت‌ها این بوده که به صورت مقطعی خود را از چالش بیکاری جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی رها کنند اما هیچ گاه به مشاغل پایدار فکر نکردند و بیشتر طرح‌هایی هم که دنبال شد موقتی بود و به ایجاد مشاغل پایدار منجر نشد.
ابوی با اشاره به اینکه کارفرمایان با امیدواری به حمایت بانک‌ها به دنبال طرح‌‌های اشتغال زایی می‌روند اما به هدف خود نمی‌رسند بیان کرد:دولت باید برای حل بحران بیکاری در کشور، بانک‌ها را به حمایت از طرح‌های اشتغالزا مکلف کند و ایجاد مشاغل پایدار را در دستور کار قرار بدهد.
سخنگوی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور با تاکید بر اینکه سرازیر شدن تسهیلات بانکی نیازمند باز شدن قفل بانک مرکزی است افزود: اگر دولت یازدهم این قفل را باز کند همه گره‌های کور زندگی مردم از اشتغال و معیشت تا مسکن یکجا باز خواهد شد.
وی ادامه داد: بی تردید برای باز کردن روزنه اشتغال کشور باید راهکارهایی در پیش گرفته شود و در این راستا حمایت از بنگاه‌های تولیدی به عنوان نخستین گام باید در برنامه‌های دولت گنجانده شود چرا که فعالیت و تقویت بنگاه‌های تولیدی و صنعتی یکی از مولفه‌های رشد اقتصادی به شمار می‌رود.

دیدگاه