کد مطلب: ۶۳۰۰۱۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

اخبار بورس// برای نخستین بار در رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی سه میلیون لیتر حلال 402 شرکت پالایش نفت بندرعباس با قیمت پایه هر لیتر 94 سنت آمریکا فروخته شد

به گزارش «نسیم»، به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل بورس انرژی برای نخستین‌بار در رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی سه میلیون لیتر حلال 402 شرکت پالایش نفت بندرعباس با قیمت پایه هر لیتر 94 سنت آمریکا فروخته شد.
ارزش این محموله بیش از دو میلیون و 820 هزار دلار آمریکا بود که به صورت نقد از سوی خریداران پرداخت شد.
تسویه این معامله به صورت ریالی و با نرخ تسعیر ارز اعلام شده در سایت بانک مرکزی (مرکز مبادلات ارزی) در انجام شد.
طبق نرخ اعلامی بانک مرکزی هر دلار آمریکا 24 هزار و 835 ریال است؛ به این ترتیب ارزش ریالی این محموله بیش از 74 میلیارد ریال بود.
محل تحویل این کالا در بار اندازهای پالایشگاه نفت بندرعباس خواهد بود و خریداران 10 درصد از ارزش تقریبی معامله را قبل از انجام معامله پرداخته کرده بودند.
خاطرنشان می‌شود، حلال 402 ترکیبی مشابه نفت سفید است، که در سه رتبه کیفی تولید می‌شود، حلال عرضه شده در بورس انرژی از نوع با کیفیت است که بیشترین کاربرد آن در صنایع رنگ سازی، چاپ و تینر‌سازی است.
همچنین امروز در رینگ داخلی بورس انرژی 200 تن محصول بنزول واحد کک سازی و پالایش قطران زرند به قیمت پایه هر کیلوگرم 8500 ریال عرضه شد که 40 تن از این محصول به فروش رسید.
ارزش محصول بنزول فروخته شده 340 میلیون ریال بود.
در بازار مشتقه و در تابلو برق هم 948 قرارداد سلف موازی استاندارد برق به ارزش 4 میلیارد و 839 میلیون ریال معامله شد.
مجموع ارزش معاملات امروز بورس انرژی حدود 80 میلیارد ریال بود که بالاترین ارزش معاملات از زمان شکل‌گیری این بورس است.

دیدگاه