کد مطلب: ۵۸۶۲۳۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون سازمان خصوصی سازی از آزادسازی حداکثر ۱۵۰۰ سهم سهام عدالت برای هرنفر در هر مرحله خبر داد و گفت: همزمان با اخذ کد سهامداری مشمولین، سازمان خصوصی‌سازی در حال اصلاح نهایی قراردادهای واگذاری سهام به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی است

به گزارش «نسیم»، حسن محمدتبار در مورد آخرین وضعیت سهام عدالت اظهار داشت: براساس جلسه شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی که در 8 خردادماه سال جاری برگزار شد مصوب شد تا 31 تیرماه دستورالعمل نحوه ورود شرکت های سرمایه گذاری استانی به بازار سرمایه توسط دبیرخانه شورای مذکور با همکاری سازمان خصوصی سازی و سازمان بورس و اوراق بهادار تهیه شود و به تصویب کمیسیون تخصصی برسد. این دستورالعمل با تلاش دستگاههای ذکر شده تهیه و در جلسه مورخ 13 مردادماه به تصویب کمیسیون مذکور رسید.
وی ادامه داد: در این دستورالعمل به چند نکته اساسی تاکید شده که شامل حفظ حقوق سهامداران سهام عدالت ، ثبات بازار سرمایه ،‌ رشد پایدار ارزش سبد سهام عدالت، آموزش و ترویج فرهنگ سهامداری و نظارت بر اجرای آن بود . با تصویب و ابلاغ این دستورالعمل، سازمان خصوصی سازی اقدامات اجرایی جهت ورود شرکتهای سرمایه گذاری استانی به بازار سرمایه را آغاز نمود که گام اول اخذ موافقت اصولی با پذیرش شرکتهای سرمایه گذاری استانی در فرابورس بوده است. همزمان با این اقدام سازمان خصوصی سازی در حال ارسال اسامی مشمولین هر استان به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه جهت اخذ کد سهامداری می باشد.
معاون سازمان خصوصی سازی افزود، با توجه به دستورالعمل مذکور، سازمان خصوصی سازی می بایست حداکثر ظرف یکماه اسامی مشمولین سهام عدالت را به شرکت سپرده گذاری مرکزی جهت اخذ کد سهامداری ارسال نماید که تا کنون 2 استان ارسال گردید.
وی ادامه داد: همزمان با اخذ کد سهامداری مشمولین، سازمان خصوصی سازی در حال اصلاح نهایی قراردادهای واگذاری سهام به شرکت های سرمایه گذاری استانی است،که اقدامات اجرایی آن شروع شده است. پس از اصلاح قراردادهای واگذاری، شرکتهای سرمایه گذاری استانی می بایست اقدام به افزایش سرمایه متناسب با سهام واگذار شده و تعداد مشمولین استان مربوطه خود نمایند تا امکان معاملاتی شدن سهام آنها در بازار سهام فراهم آید.
محمدتبار همچنین افزود: اطلاعات صورتهای مالی شرکتهای سرمایه گذاری استانی در سازمان بورس و اوراق بهادار در حال بررسی است تا صورتهای مالی مناسب و یکنواخت توسط شرکتهای سرمایه گذاری استانی تهیه و افشاء اطلاعات بصورت مناسب صورت پذیرد. با انجام اقدامات فوق، امکان بازگشایی نمادهای شرکتهای سرمایه گذاری استانی در بازار فرابورس ایران فراهم می گردد و انشاالله بازگشایی نمادها با توجه به الزامات دستورالعمل مصوب صورت خواهد پذیرفت.

دیدگاه